Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ! Καταγγελία σοκ: Μας απείλησαν με προσαγωγές και συλλήψεις Ελλήνων για τις σημαίες την 28η Οκτωβρίου…..

Σοκάρουν όσα καταγγέλλουν στον Focus Fm 103,6 δύο Έλληνες πολίτες για τη σημερινή συμπεριφορά της ΕΛ.ΑΣ απέναντι σε όσους θέλησαν ανήμερα της Εθνικής μας Εορτής να συγκεντρωθούν κρατώντας στα χέρια τη Γαλανόλευκη, σε Μυτιλήνη και Κομοτηνή.

Μιλώντας στον Στέφανο Δαμιανίδη, οι Χαράλαμπος Δάλλας (Μυτιλήνη) και Κώστας Καραίσκος (Κομοτηνή) κατήγγειλαν ότι απειλήθηκαν με προσαγωγές την ίδια ώρα που στο νησί του Βορείου Αιγαίου οι παράνομοι μετανάστες κάνουν ότι θέλουν και στην ακριτική Ροδόπη οι δρόμοι γύρω από το Προξενείο ήταν αποκλεισμένοι για να μην προκληθούν αυτοί που λύνουν και δένουν στην ευρύτερη περιοχή! Ακούστε όσα λένε!

Πρωτόγνωρες εικόνες την ημέρα της Εθνικής μας επετείου 28η Οκτωβρίου  σε διάφορα μέρη της Ελλάδας να ντροπιάζουν καθώς προχώρησαν ακόμα και σε συλλήψεις.

 

Η Λέσβος όμως προχώρησε σε άτυπη παρέλαση με πλήθος κόσμου να έχει κατέβει στο κέντρο του νησιού λέγοντας τον Εθνικό μας ύμνο.

Συλλήψεις Θεσσαλονίκη:

Δεν έλειψαν και οι συλλήψεις των Ελλήνων επειδή κυκλοφορούσαν με σημαίες σήμερα την ημέρα της Εθνικής μας Επετείου 28η Οκτωβρίου.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του voicenews.gr μετά από πορεία με ελληνικές σημαίες στην οδό Μακρυγιαννη 6 άτομα, όχι καμία τεράστια συγκέντρωση, μπήκαν σε όχι πολυσύχναστη οδό της Θεσσαλονίκης και τους συνέλαβαν. Ολοι είχαν ταυτότητες μαζί τους ο κόσμος από τα μπαλκόνια φώναζε “ντροπή αφήστε τους” κι έλεγαν “γιατί τους συλλάβατε επειδή είχαν ελληνικές σημαίες ,τι θέλατε να έχουν γερμανικές;”

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του voicenews.gr μετά από πορεία με ελληνικές σημαίες στην οδό Μακρυγιαννη 6 άτομα, όχι καμία τεράστια συγκέντρωση, μπήκαν σε όχι πολυσύχναστη οδό της Θεσσαλονίκης και τους συνέλαβαν. Ολοι είχαν ταυτότητες μαζί τους ο κόσμος από τα μπαλκόνια φώναζε “ντροπή αφήστε τους” κι έλεγαν “γιατί τους συλλάβατε επειδή είχαν ελληνικές σημαίες ,τι θέλατε να έχουν γερμανικές;”

Απαγόρευση παρελάσεων με απειλή συλλήψεων!

Αντί να ενώσουν τους Ελληνες αυτές τις δύσκολες ώρες τους συλλαμβάνει.

Η Κυβέρνηση αποφάσισε την απαγόρευση των παρελάσεων για την 28η Οκτωβρίου  με κύμα αντιδράσεων να διαμαρτύρεται .Ωστόσο το  παράλογο  είναι ότι θα επιβάλλεται και ποινή φυλάκισης σε οποίον δεν την τηρεί και θα τιμωρείται και με ποινή φυλάκισης έως και 2 χρόνια.

Άτυπη παρέλαση στη Θεσσαλονίκη 28η Οκτωβρίου:

Όπως αναφέρουν τα ειδησεογραφικά Μέσα, Έλληνες συμπολίτες μας, αποπειράθηκαν σήμερα το πρωϊ ανήμερα 28ης Οκτωβρίου, να πραγματοποιήσουν πορεία στο κομμάτι της Δυτικής Θεσσαλονίκης, παρά τις απαγορεύσεις λόγω του κορονοϊού…

Η κίνηση αυτή ενεργοποίησε τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίες μετέβησαν άμεσα στο σημείο προκειμένου να τους σταματήσουν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ τους.Σύμφωνα με πληροφορίες του seleo.gr, κατά την διάρκεια της επιχείρησης ένας αστυνομικός έπεσε κατά την διάρκεια της επιχείρησης των προσαγωγών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χρειαστεί η μεταφορά του με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της πόλης.Αντιδράσεις και από κατοίκους της Κομοτηνής που καταγγέλλουν την στάση της Αστυνομίας:

Το κόμμα της Ελληνικής Λύσης έσπευσε να τοποθετηθεί επί του θέματος, συμπαραστεκόμενο στους Έλληνες πολίτες , καταδικάζοντας τις αναίτιες συλλήψεις ενάντια στους Έλληνες πολίτες καθώς έντονη ήταν και η αντίδραση των κατοίκων που ήταν αυτόπτες μάρτυρες.Μάλιστα, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση Τύπου που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Ελληνικής Λύσης αναφέρεται πως η Ελληνική Λύση στέκεται δίπλα στους αδίκως συλληφθέντες παρέχοντας μέχρι και νομική προστασία ή και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια χρειαστεί, παρέχοντας μάλιστα και τα τηλέφωνα του κόμματος στην διάθεσή τους για να επικοινωνήσουν άμεσα.Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί πως  στην ανακοίνωση σχολιάζεται και το εξής:“Το μόνο που κάνει παρέλαση χωρίς περιορισμούς σήμερα είναι δυστυχώς το Ορουτς Ρεϊς” .

 

 

 

 

Νέα Πέραμος :

Με την απαγόρευση των παρελάσεων από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και μάλιστα υπό την απειλή συλλήψεων, οι Δημότες Μεγάρων και νέας Περάμου βρήκαν τρόπο να τιμήσουν την επέτειο του ΟΧΙ με μια σημαιοστολισμένη αυτοκινητοπομπή.

Δείτε την ανακοίνωση της Ελληνικής λύσης:

Ανακοίνωση Τύπου της Ελληνικής Λύσης για για τις αναίτιες συλλήψεις Ελλήνων στην Θεσσαλονίκη – έμπρακτη αλληλεγγύη του κόμματος στους συλληφθέντες…

Shares