Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΜΟΝΟ η Ελληνική Λύση μάχεται ΥΠΕΡ της Ορθοδοξίας! Κατέθεσε στη Βουλή έγκυρα επιστημονικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι πιστοί δεν κινδυνεύουν από την μετάληψη (ΒΙΝΤΕΟ)

Να σταματήσει επιτέλους ο πόλεμος κατά της Ορθοδοξίας…

Ο ανίερος πόλεμος κατά της ορθοδοξίας πρέπει να σταματήσει επιτέλους!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει επιδοθεί σε έναν ανίερο πόλεμο κατά της Ορθοδοξίας και των χριστιανών, επιβεβαιώνοντας έτσι τον χριστιανοφοβικό της χαρακτήρα!

Στα 2020 χρόνια της Θείας Κοινωνίας υπήρξαν περίοδοι με θανατηφόρες επιδημίες, που εξολόθρευσαν το1/3 του πληθυσμού, αλλά ποτέ δεν σταμάτησε η Θεία Κοινωνία. Άρα κάτι θα έπρεπε να σκεφτούν και να τους πονήρευε…

Η “επιστρατευση” μη ειδικευμένων λοιμωξιολόγων, οι οποίοι παίρνουν δημόσιο βήμα από τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης, μεταδίδουν μια άκρατη φοβικότητα μέσω μη διασταυρωμένων πληροφοριών.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν επίσημες μελέτες, εγχώριες και μη, που εμπεριστατωμένα αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει πιθανότητα μετάδοσης του ιού μέσω της Θείας Κοινωνίας!

Δημήτρης Γάκης : Γιατί η Θεία Κοινωνία δεν μεταδίδει τον Ιό…

Σε συνέντευξη του στον Focus Fm και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, ο χειρουργός και πρώην Διοικητής του ΑΧΕΠΑ Δημήτρης Γάκης τόνισε ότι η Θεία Κοινωνία δεν μεταδίδει το ιό και εξηγεί επ αυτού, ενώ απαντά και σε όσους καταφέρονται κατά της Θείας Κοινωνίας.

Δημήτρης Γάκης (Χειρουργός) : Γιατί η Θεία Κοινωνία δεν μεταδίδει τον Ιό…(ΗΧΗΤΙΚΟ)

 

Οι εν λόγω μελέτες παρουσιάστηκαν και κατατέθηκαν στα πρακτικά της Βουλής από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο σε μια προσπάθεια να μπει ένα τέλος στο θέατρο του παραλόγου της κυβέρνησης της ΝΔ.

 

Shares