Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Μοχάμεντ Σαλάχ: Η μουσουλμανική κοινότητα εναντίον του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ γιατί ανέβασε μήνυμα για τα Χριστούγεννα

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δέχθηκε σκληρή κριτική στα social media από μουσουλμάνους, μετά την ανάρτηση ενός χριστουγεννιάτικου μηνύματος.

Ο μουσουλμάνος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ ανέβασε μία φωτογραφία ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πόλεμο μεταξύ του Ισραήλ και της Παλαιστίνης, προτού ευχηθεί σε όλους “Καλά Χριστούγεννα”.

Οι μουσουλμάνοι δεν γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, ωστόσο ο Αιγύπτιος επιθετικός θέλησε και φέτος να στείλει τις ευχές του, προκαλώντας την αντίδραση ορισμένων ομόθρησκων του.

“Ο Σαλάχ είναι ντροπή για τον μουσουλμανικό κόσμο”, έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σχολίασε: “Αυτό είναι τόσο άξεστο Σαλάχ, είσαι μουσουλμάνος όχι χριστιανός. Τα Χριστούγεννα μας είναι τον Απρίλιο, ντροπή σου αδερφέ”.

Η ανάρτηση του Σαλάχ:

«Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που οι οικογένειες μαζεύονται και γιορτάζουν. Με τον βάναυσο πόλεμο που διεξάγεται στη Μέση Ανατολή, ειδικά με τον θάνατο και την καταστροφή στη Γάζα, φέτος φτάνουμε στα Χριστούγεννα με πολύ βαριά καρδιά και μοιραζόμαστε τον πόνο αυτών των οικογενειών που θρηνούν την απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων. Σας παρακαλούμε να μην τους ξεχάσετε και να μην συνηθίσετε τον πόνο τους. Καλά Χριστούγεννα».

newsit

Shares