Παρασκευή , 24 Μαρτίου 2023

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Ενώπιον του εισαγγελέα στις 3 Φεβρουαρίου ο πατέρας Αντώνιος

Οι αρμόδιοι εισαγγελείς αναμένεται να λάβουν και το τελικό πόρισμα για την παράλληλη έρευνα για τα οικονομικά της «Κιβωτού»

Εξελίξεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση της ΜΚΟ «Κιβωτού του Κόσμου».

Την ερχόμενη Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, θα παρουσιαστεί στον εισαγγελέα για ανωμοτί κατάθεση ο πατέρας Αντώνιος, ως ύποπτος για την διάπραξη ενός κακουργήματος και ενός πλημμελήματος, μετά από προθεσμία που είχε λάβει στις 10 Ιανουαρίου για να προετοιμαστεί.

Ο κληρικός καλείται να αντικρούσει τις καταθέσεις που έχουν στα χέρια τους οι δύο εισαγγελείς Ανηλίκων για σεξουαλικές πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών, αλλά και για σωρεία κακοποιητικών και προσβλητικών συμπεριφορών σε βάρος πολλών άλλων παιδιών.

Στις 3 Φεβρουαρίου, οι δικηγόροι του π. Αντωνίου, αναμένεται να καταθέσουν το απολογητικό του υπόμνημα σχετικά με τις καταγγελίες του 19χρονου σήμερα, πρώην φιλοξενούμενου σε σπίτι της “Κιβωτού” σε πόλη της επαρχίας, και ενός αγοριού 15 ετών.

Παράλληλα, την ερχόμενη εβδομάδα οι εισαγγελείς αναμένεται να λάβουν και το τελικό πόρισμα για την παράλληλη έρευνα σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα της Κιβωτού.

pronews.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares