Παρασκευή , 30 Σεπτεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια σε Τεντόγλου

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε, μέσω ανάρτησής του, τα συγχαρητήριά του στους Έλληνες αθλητές που διακρίθηκαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου και Υγρού Στίβου στο Μόναχο

«Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας που υψώνουν τη γαλανόλευκη στα βάθρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου», έγραψε στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τους Μίλτο Τεντόγλου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Αντώνη Παπακωνσταντίνου.

Να σημειωθεί ότι η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στα 35χλμ. βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου και συγκίνησε άπαντες με τα δάκρυα της στο άκουσμα του εθνικού ύμνου.

Ο Έλληνας αθλητής Μίλτος Τεντόγλου δεν είχε αντίπαλο στον τελικό του μήκους και παρέμεινε στην κορυφή της Ευρώπης, σημειώνοντας νέο ρεκόρ αγώνων με άλμα στα 8,52μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου.

Επίσης, συγκινητικές αλλά και υπερήφανες στιγμές για την Ελλάδα εκτυλίχθηκαν την Κυριακή (14/08) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στο Μόναχο όταν ακούστηκε ο εθνικός ύμνος για χάρη του Αντώνη Παπακωνσταντίνου ο οποίος τερμάτισε πρώτος στο ελαφρό σκιφ ανδρών.

 

 

newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares