Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Καταχειροκροτήθηκε προσερχόμενος στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης»

Στις 19:50 έφτασε στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης» ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να απευθύνει την ομιλία του προς τους παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ.

Ο κ. Μητσοτάκης οδηγήθηκε καταχειροκροτούμενος στο εσωτερικό του Συνεδριακού Κέντρου κι ενώ νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ φώναζαν συνθήματα, υποδεχόμενοι τον Πρωθυπουργό μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού.

Λίγο μετά τις επτά το απόγευμα άρχισαν να καταφθάνουν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στελέχη της κρατικής μηχανής, βουλευτές της ΝΔ και φυσικά αξιωματούχοι της κυβέρνησης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, η οποία είναι η τιμώμενη χώρα στη φετινή διοργάνωση.

Στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης» βρέθηκαν επίσης ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνης κ.α.

Το αδιαχώρητο επικρατούσε, άλλωστε, από νωρίς στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης» για την καθιερωμένη ομιλία του Πρωθυπουργού, καθώς 10.000 άτομα περίπου προσήλθαν, εντός και εκτός του συνεδριακού χώρου, για να παρακολουθήσουν την ομιλία του κ. Μητσοτάκη.

 

Θερμή υποδοχή σε Μητσοτάκη στο Βελλίδειο

Απών, ωστόσο, λόγω ασθένειας ήταν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στον οποίο ο Πρόεδρος της ΔΕΘ- Helexpo, Τάσος Τζήκας, ευχήθηκε «περαστικά», καλωσορίζοντας εκ μέρους του εθνικού εκθεσιακού φορέα τους παρευρισκόμενους στην 86η ΔΕΘ.

 

protothema.gr

Shares