Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης κι υπουργοί συνωστίσθηκαν με εκατοντάδες πολίτες στα εγκαίνια των σταθμών του Μετρό – Κανένα μέτρο προφύλαξης…

Την ώρα που κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι επιβάλλουν δίχως έλεος λουκέτα και δυσβάσταχτα πρόστιμα σε μαγαζιά για… συνωστισμό, ο πρωθυπουργός αλλά και αρκετοί υπουργοί συνωστίσθηκαν μαζί με 100αδες άτομα σήμερα στα εγκαίνια των νέων σταθμών του Μετρό, στην Αγία Βαρβάρα, τον Κορυδαλλό και τη Νίκαια.

Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στους σταθμούς, προκειμένου να δουν και να ακούσουν τον πρωθυπουργό να μιλά για το έργο που τίθεται σε εφαρμογή για το επιβατικό κοινό την Τρίτη, 7 Ιουλίου, όμως τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό δεν τηρήθηκαν.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, στην Αγία Βαρβάρα και τον Κορυδαλλό οι συγκεντρωμένοι ήταν εκατοντάδες αλλά μόλις λίγοι ήταν εκείνοι που φορούσαν μάσκες ενώ, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, οι κοινωνικές αποστάσεις δεν τηρήθηκαν.

 

Σε περίπτωση που η εικόνα αυτή σημειώνονταν σε οποιοδήποτε μαγαζί θα επιβάλλονταν τσουχτερό πρόστιμο και λουκέτο, που θα άφηνε δεκάδες οικογένειες χωρίς εισόδημα. 

Οι συγκεντρωμένοι πολίτες χειροκρότησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον πρωθυπουργό να τους το ανταποδίδει. Μάλιστα πολλοί εξ αυτών χαιρέτησαν τον πρωθυπουργό ενώ άλλοι τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Σημειώνεται πως πολύ κοντά στον πρωθυπουργό βρέθηκαν τέσσερις αντιδήμαρχοι της Αγίας Βαρβάρας και ο δήμαρχος Κορυδαλλού, οι οποίοι δεν φορούσαν μάσκες προστασίας.

 

Shares