Δευτέρα , 4 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Μητροπολίτη Δωδώνης για την Υπουργό Πολιτισμού: «Φοβάται μην αγιάσει;»

Την οργισμένη αντίδραση του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομου προκάλεσε η απουσία της Υπουργού πολιτισμού Λίνας Μενδώνη από τα εγκαίνια του νέου Δημοτικού Θεάτρου.

Αυτό που «συμπλήρωσε» την οργή του, ήταν το γεγονός ότι στο επίσημο πρόγραμμα της Υπουργού Πολιτισμού δεν συμπεριλαμβάνεται επίσκεψη και προσκύνημα στον Άγιο Διονύσιο Πολιούχο του Νησιού.

«Λυπάμαι πολύ, πάρα πολύ, ότι η Υπουργός Πολιτισμού βρίσκεται στη Ζάκυνθο και δεν είναι απόψε εδώ …» είπε σύμφωνα με το ZANTETIMES.GR ενώ πρόσθεσε με νόημα:

«Λυπάμαι γιατί το πρόγραμμά της το έφτιαξαν κάποιες … και δεν το αμφισβήτησε εκείνος που έπρεπε να το αλλάξει άρδην… Η Υπουργός βρίσκεται στη Ζάκυνθο και στο πρόγραμμά της, πουθενά δεν λέει Άγιος… Δεν θα πάει στον Άγιο, φοβάται μην αγιάσει; Δεν πρόκειται!».

Κατά την διάρκεια των δηλώσεων του Μητροπολίτη Δωδώνης παρούσα ήταν η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου, ενώ απουσίαζε παρότι τον προσφώνησαν ο Βουλευτής Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης και η Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου και υπεύθυνη πολιτισμού Ι.Ν Κατερίνα Μοθωναίου. Ακολούθησε ο χαιρετισμός από την Περιφερειάρχη Ι.Ν η οποία να σχολιάσει…

 

Πηγή: newsit.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares