Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022

Μητέρα κατηγορείται για την δολοφονία του 20 μηνών παιδιού της – Βρέθηκαν τα λείψανα του σε χωματερή

Τραγική κατάληξη φαίνεται πως είχε ένα μικρό αγοράκι . Τα λείψανα του μόλις 20 μηνών παιδιού βρέθηκαν σε χωματερή και βασική ύποπτη για τη δολοφονία του είναι η μητέρα του, η οποία έχει συλληφθεί. 

Ο μικρός Quinton εξαφανίστηκε στις 5 Οκτωβρίου του 2022 από την Τζόρτζια των ΗΠΑ και η μητέρα του Leilani Simon είχε δηλώσει στις Αρχές ότι κάποιος είχε αρπάξει το μόλις 20 μηνών παιδί από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Την περασμένη Παρασκευή (18.11.2022) όμως οι χειρότερες εικασίες των αστυνομικών Αρχών επιβεβαιώθηκαν. Το παιδί ήταν νεκρό, καθώς μετά από 45 ημέρες ερευνών εντοπίστηκαν τα λείψανα του σε μια χωματερή κοντά στο σημείο που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του.

Βασική ύποπτη για την δολοφονία του μικρού Quinton είναι η 22χρονη μητέρα του, Leilani Simon, η οποία συνελήφθη. «Είμαστε βαθιά θλιμμένοι από αυτή την υπόθεση, αλλά είμαστε ευγνώμονες που είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στη δικαιοσύνη για τον μικρό Quinton», έγραψε στο Twitter το αστυνομικό τμήμα της κομητείας Chatham, ανακοινώνοντας τη σύλληψη της Leilani Simon.

Οι Αρχές επιβεβαίωσαν πως η 22χρονη μητέρα ήταν η βασική τους ύποπτη για την υπόθεση και ότι δεν αναμένονται άλλες συλλήψεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού συμμετείχε και το FBI.

πληροφορίες newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares