Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Μητέρα έπνιξε τα δύο παιδιά της

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα μωρό μόλις 7 μηνών στις ΗΠΑ μετά από την προσπάθεια της μητέρας του να το πνίξει με τα ίδια της τα χέρια… Η μητέρα του εξάλλου είχε προηγουμένως σκοτώσει τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ η 32χρονη Lindsay Clancy στραγγάλισε την 5χρονη κόρη της, Cora, και τον 3χρονο γιο της, Dawson, πριν προσπαθήσει να σκοτώσει και το 7 μηνών αγοράκι της μέσα στο σπίτι τους στο Duxbury της Βοστώνης.

Όταν πλέον βεβαιώθηκε ότι κανένα παιδί δεν έδειχνε σημάδια ζωής, έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της, προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή.

Την αστυνομία ενημέρωσε ο πατέρας της οικογένειες λέγοντας πως η σύζυγός του έπεσε από το μπαλκόνι. Όταν οι αρχές έφτασαν στο σημείο «εντόπισαν τρία παιδιά στο σπίτι κάτω των πέντε ετών αναίσθητα, με εμφανή σημάδια σοβαρού τραύματος», περιέγραψε ο εισαγγελέας.

Οι αρχές γρήγορα διαπίστωσαν πως το βρέφος ζούσε ακόμα και το μετέφεραν στο νοσοκομείο, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η μητέρα.

 

newsIT.gr

Shares