Πέμπτη , 20 Ιουνίου 2024
Τελευταία Νέα

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Τα παιδιά μας, είναι το μέλλον της πατρίδας μας, είναι η ελπίδα για την Ελλάδα αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Θέλω να ευχηθώ ολόψυχα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς,καλή σχολική χρονιά, με υγεία, ευλογία, δημιουργικότητα. Να είστε σίγουροι, ότι θα σταθώ δίπλα σας σε κάθε βήμα για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στις λύσεις των προβλημάτων που προκύπτουν, είτε εφήμερων είτε θεσμικών και διαχρονικών.

Ειδικά για τα παιδιά της Θεσσαλίας και του Έβρου που ζουν δύσκολες στιγμές, θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να μην υπάρξει ουδεμία αδικία και υστέρηση στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Η γνώση είναι δύναμη, η επιστήμη είναι όπλο, και τα δύο όμως εκπορεύονται από τον πολιτισμό των Αγίων προγόνων μας, από την κλασική αρχαιότητα, έως την Ρωμανία, το ανέσπερο φως του Βυζαντίου που λύτρωσε την ανθρωπότητα από τον σκοταδισμό.

Σήμερα λοιπόν, που το έρεβος επανέρχεται και η βαρβαρότητα επανακάμπτει, παιδιά μας, κρατήστε στην καρδιά σας αυτό το Ανέσπερο Φως, το άδολο φως του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, για να μετατρέψετε τη γνώση και τις επιστήμες σε αγαθά υπέρ του ανθρώπου. Όπως ακριβώς μας τα κληροδότησαν οι Άγιοι και οι Φιλόσοφοι του Έθνους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Shares