Κυριακή , 20 Ιουνίου 2021

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Ερωτήματα από την φωτογράφισή του στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

Αίσθηση και ερωτήματα  προκαλούν οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και που δείχνουν τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να σκαρφαλώνει πάνω στα αρχαία μάρμαρα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης για να φωτογραφηθεί.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών βρέθηκε την Κυριακή 9 Μαΐου στην Ακρόπολη για τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης, όπου παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας έγινε έπαρση της ελληνικής σημαίας και της σημαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι φωτογραφίες όμως που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, δείχνουν τον κύριο Βαρβιτσιώτη να σκαρφαλώνει πάνω στα μάρμαρα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης για να φωτογραφηθεί.

Μάλιστα, ο ίδιος …δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το αποτέλεσμα της σχετικής φωτογράφησης.

Από την πλευρά του ο διευθυντής του γραφείου του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη  διέψευσε πως ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών βάδισε σε περιφραγμένο χώρο της Ακρόπολης ενώ έστειλε την παρακάτω φωτογραφία:

Από την πλευρά του ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης βλέπει fake news και σημειώνει ότι ουδέποτε μπήκε σε περιφραγμένο χώρο από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες. «Κινήθηκα στους χώρους που κάθε επισκέπτης έχει την ευκαιρία να σταθεί και να φωτογραφηθεί» ισχυρίζεται.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares