Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Mιλάει και ο Καρανίκας! – ”Φταίει η κυβέρνηση αν πεθάνουν οι εκδρομείς στα χωριά τους”….

Ο άλλοτε σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για τις συστάσεις που απευθύνει ο πρωθυπουργός, τα στελέχη της κυβέρνησης, γιατροί και νοσηλευτές να μείνει ο κόσμος στα αστικά κέντρα


Την ευκαιρία να ασκήσει κριτική στη κυβέρνηση της Ν.Δ. βρήκε ο άλλοτε σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Καρανίκας.

Ο κ. Καρανίκας έπειτα από μια μακρά περίοδο εκκωφαντικής σιωπής κι ενώ η χώρα βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο αναφορικά με τα μέτρα που λαμβάνει κατά της εξάπλωσης της επιδημίας του κορωνοϊού, βρήκε το θάρρος και τη στιγμή να ασκήσει κριτική για τις συστάσεις που απευθύνει ο πρωθυπουργός, τα στελέχη της κυβέρνησης, γιατροί και νοσηλευτές να μείνει ο κόσμος στα αστικά κέντρα και να μην πλησιάζει σε χωριά και νησιά, αφενός για να μην μεταδώσει τον ιό, αφετέρου διότι δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές σε κέντρα υγείας και νοσοκομεία για να τους εξυπηρετήσουν.

Ο κ. Καρανίκας θεωρεί λοιπόν τη Νέα Δημοκρατία στους πρώτους 10 μήνες που βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας, υπεύθυνη για τα προβλήματα που ταλανίζουν την δημόσια υγεία.

 

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1050794358621671&set=a.137003646667418&type=3

 

pentapostagma

Shares