Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Μιχάλης Ζαμπίδης: Ταυτοποιήθηκαν οι επίδοξοι διαρρήκτες του σπιτιού του – Ανήλικος ο ένας

Ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής οι δύο επίδοξοι διαρρήκτες του σπιτιού του πυγμάχου Μιχάλη Ζαμπίδη στη Βούλα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, πρόκειται για έναν 17χρονο Ρομά και έναν 18χρονο αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν πριν από μία εβδομάδα από τον Μιχάλη Ζαμπίδη ως τα άτομα που επιχείρησαν –ανεπιτυχώς- να «ανοίξουν» το σπίτι του.

Οι δύο νεαροί ήρθαν στις 14 Νοεμβρίου 2022 πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μιχάλη Ζαμπίδη, ο οποίος απέτρεψε τη διάρρηξη του σπιτιού του. Τότε είχαν καταφέρει να εξαφανιστούν, καθώς στη θέα του πυγμάχου το έβαλαν στα πόδια.

Η έρευνα της Ασφάλειας συνεχίστηκε μέχρι που οι δύο δράστες ταυτοποιήθηκαν. Ο ένας από τους δύο, ηλικίας 18 ετών, εντοπίστηκε στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη, οδηγήθηκε στο Τμήμα, όπου αναγνωρίστηκε δια ζώσης από το Μιχάλη Ζαμπίδη. Ο δεύτερος δράστης, ηλικίας 17 ετών, είναι αγνώστου διαμονής και δεν εντοπίστηκε. Αναγνωρίστηκε και αυτός, ωστόσο, από τον πυγμάχο μέσω της επίδειξης φωτογραφίας του.

Σε βάρος των δύο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2022 στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και οι δύο κατηγορούμενοι είναι σεσημασμένοι για κλοπές και διαρρήξεις. Έτσι, τα στοιχεία τους υπήρχαν στις βάσεις δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 18χρονος υποστήριξε στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς ότι δεν ήθελε να κάνει διάρρηξη αλλά μπήκε στην αυλή του σπιτιού από απερισκεψία. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης εξέφρασε στους αστυνομικούς την ικανοποίησή του για την ταυτοποίηση των επίδοξων διαρρηκτών του σπιτιού του.

newsbomb.gr

Shares