Τρίτη , 3 Οκτωβρίου 2023

Μιχάλης Κατσουρής: Στο μικροσκόπιο δύο πτυσσόμενα μαχαίρια που είχαν οι χούλιγκαν

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη δολοφονία 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή από επίθεση χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες θα είναι διαθέσιμα τα αποτελέσματα των δειγμάτων DNA που έχουν συλλεχθεί από τους 105 συλληφθέντες των αιματηρών επεισοδίων το βράδυ της Δευτέρας (07/08), που οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου. Σύμφωνα με το Mega, τα δείγματα που έχουν συλλεχθεί από τους συλληφθέντες θα αντιστοιχηθούν με αυτά που βρέθηκαν στον 29χρονο, με σκοπό να διαπιστωθεί αν κάποιος από αυτούς είναι ο δολοφόνος του.

Στο «μικροσκόπιο» δύο μαχαίρια

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στην εβδομάδα θα προκύψουν και τα στοιχεία από τα περίπου 60 αντικείμενα που έχουν κατασχεθεί και συλλεχθεί περιμετρικά του γηπέδου της ΑΕΚ, προκειμένου να υπάρξουν αντιστοιχίσεις με πρόσωπα που τα κατείχαν.

Οι Αρχές εστιάζουν τις έρευνες σε δύο πτυσσόμενα μαχαίρια τα οποία έχουν εντοπιστεί και έχουν κατασχεθεί. Το ένα ανήκει σε συλληφθέντα αλβανικής καταγωγής και το δεύτερο σε έναν 23χρονο Κροάτη. Σε αυτά υπάρχει ελπίδα μήπως βρεθεί δείγμα DNA του 29χρονου, καθιστώντας δηλαδή δυνατή την ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας του.

Ψάχνουν κι άλλα άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια

Από την ΕΛ.ΑΣ θεωρείται δεδομένο ότι στη δολοφονική επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, δεν έχουν συλληφθεί όλα τα άτομα τα οποία συμμετείχαν, με τις Αρχές να ψάχνουν τουλάχιστον 10 – 12 ακόμη άτομα, Κροάτες και Έλληνες. Σύμφωνα με πληροφορίες τα άτομα προσπαθούν να κρυφτούν μέχρι να «κάτσει η σκόνη» από την υπόθεση και να μπορέσουν στη συνέχεια να διαφύγουν.

Οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα των κινητών τηλεφώνων των συλληφθέντων για να βρουν τα στοιχεία και τους συνδέσμους που είχαν στην Αθήνα.

 

πρωτο θεμα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares