Κυριακή , 29 Ιανουαρίου 2023

Μια βλάβη αποκάλυψε τους δράστες κλοπής σε σταθμού κινητής τηλεφωνίας

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πέλλας εξιχνίασαν τη λεηλασία που είχε γίνει στον οικίσκο ενός σταθμού εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στη Γουμένισσα του Κιλκίς, το πρωί της 22 Δεκεμβρίου 2022, από τον οποίο είχαν κλαπεί τέσσερις μπαταρίες συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.

Το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες βρέθηκε τότε από τους αστυνομικούς ακινητοποιημένο από βλάβη σε μια περιοχή των Γιαννιτσών Πέλλας και πολύ κοντά του βρέθηκαν κρυμμένες οι κλεμμένες μπαταρίες, που αποδόθηκαν στο νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας. Από την έρευνα που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δυο Έλληνες ηλικίας 44 και 46 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ το όχημά τους κατασχέθηκε.

Έκλεψε μπαταρίες και εργαλεία από εργοτάξιο

Δεν κατάφερε να διαφύγει με τη λεία του ο δράστης της εισβολής σε ένα μη περιφραγμένο εργοτάξιο στον Πύργο, καθώς συνελήφθη αργά το βράδυ τους Σαββάτου από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Στην κατοχή του Έλληνα δράστη, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου, βρέθηκαν έξι μπαταρίες φορτηγού, δύο υδραυλικοί γρύλοι και διάφορα άλλα εργαλεία που είχε κλέψει και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του εργοταξίου.

 

πρωτο θεμα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares