Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Μεθυσμένοι νέοι έκαναν άνω-κάτω πτήση στην Ίμπιζα

Μεθυσμένοι νέοι έκαναν άνω-κάτω πτήση στην Ίμπιζα

Oργή επιβατών για μια «φρικτή» πτήση που είχαν, όπου η μεθυσμένη ομάδα έπαιζε δυνατή μουσική και τις τρεις ώρες, χτυπούσε το ταβάνι και παρενοχλούσε νεαρή γυναίκα.

Οργή προκαλεί το βίντεο που δείχνει μεθυσμένους νεαρούς να προκαλούσαν χάος μέσα σε αεροπλάνο, αδιαφορώντας εντελώς για τους άλλους επιβάτες και παραβλέποντας κάθε κανονισμό.

Μπορεί όσοι συμμετείχαν στο εν λόγω παραλήρημα, να το διασκέδασαν με τη ψυχή τους, ωστόσο το συγκεκριμένο περιστατικό άφησε άφωνο και εξαγριωμένο ηλικιωμένο ζευγάρι Σκωτσέζων, το οποίο παρακολουθούσε καθηλωμένο και έντρομο το συμβάν.

Το ζευγάρι έχει τώρα καταφερθεί εναντίον της αεροπορικής εταιρίας επειδή δεν κατάφερε να ελέγξει τους ταραξίες και επειδή απάντησε με «αντιγραφή και επικόλληση» στην επίσημη καταγγελία τους – ένα μήνα μετά την παραλαβή της.

Βίντεο που προέκυψε δείχνει την θορυβώδη ομάδα επιβατών να διασκεδάζει στον διάδρομο, καθώς έπαιζαν δυνατή μουσική από ένα boombox, ενώ έπιναν από ένα μπουκάλι βότκα. Ένας από τους επιβάτες φαίνεται να σηκώνει το boombox πάνω από το κεφάλι του. Άλλοι χόρευαν γύρω από δύο αεροσυνοδούς στον διάδρομο, οι οποίοι εργάζονται στο καροτσάκι, σερβίροντας ποτά και φαγητό σε άλλους πελάτες.

Η 55χρονη γυναίκα διηγήθηκε πώς ο σύζυγός της, 58 ετών, ο οποίος πάσχει από καρδιακή πάθηση, δέχτηκε κατά την επιστροφή από την τουαλέτα την επίθεση ενός μεθυσμένου νεαρού, ο οποίος τον χτύπησε στο χέρι πριν κάνει μια αγενή χειρονομία.

Άλλοι επιβάτες στην πτήση φέρονται επίσης να δέχθηκαν λεκτική βία και παρενόχληση από τα μέλη της ομάδας.

Πηγή: newsbomb.gr

Shares