Τετάρτη , 17 Αυγούστου 2022

Μεθυσμένη επιβάτης έδειξε τα… κάλλη της σε όλους τους επιβάτες του αεροπλάνου… (βίντεο)

Το αίτημα της αεροσυνοδού της Spirit Airlines προς μια επιβάτη να κλείσει το κινητό της πριν από την απογείωση φαίνεται ότι εξόργισε τόσο τη μεθυσμένη (κατά τα φαινόμενα) κοπέλα, που αποφάσισε όχι μόνο να στήσει ολόκληρο σαματά, αλλά και να… επιδείξει τα κάλλη της σε όλους τους συνεπιβάτες της, προτού εξαναγκασθεί τελικά να κατέβει από το αεροσκάφος.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την Daily Mail, συνέβη σε μια πτήση από το Ορλάντο στο Νιούαρκ στις 27 Μαρτίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αεροσυνοδός πλησίασε τη γυναίκα και της ζήτησε να κλείσεi το κινητό της, ή να το βάλει σε λειτουργία πτήσης, όπως ορίζει ο κανονισμός.

Εκείνη, που βρισκόταν εμφανώς υπό την επήρεια μέθης, αντέδρασε με οργή. Αφού σηκώθηκε όρθια άρχισε να βρίζει την αεροσυνοδό αλλά και άλλους επιβάτες που την επέπληξαν για τη συμπεριφορά της.

Το αποκορύφωμα του μεθυσμένου παραληρήματος της γυναίκας συνέβη όταν εκείνη πρόσεξε κάποιους επιβάτες να καταγράφουν την σκηνή με τα κινητά τους τηλέφωνα.

«Τραβήξτε όσο θέλετε» ούρλιαξε εκτός εαυτού η νεαρή στους συνεπιβάτες της, και έπειτα έκανε μία επίδειξη… twerking, θέλοντας προφανώς να τους προσφέρει ένα πιο συναρπαστικό θέαμα.

Το αποτέλεσμα ήταν μάλλον πιο τολμηρό απ’ ό,τι είχε σκοπό η νεαρή, καθώς το μίνι που φορούσε αποκάλυψε όχι μόνο τις χορευτικές της ικανότητες στο κοινό της, αλλά και τα οπίσθιά της.

Τελικά, η γυναίκα οδηγήθηκε εκτός της καμπίνας από το πλήρωμα του αεροσκάφους, και υπό τις επευφημίες των επιβατών που μάλλον είχαν «χορτάσει» θέαμα και ήθελαν απλά να ταξιδέψουν με την ησυχία τους.

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares