Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Μετανάστες στον Έβρο στήνουν «ενέδρες» σε οδηγούς στην μέση του δρόμου

Έβρος: Παράνομοι μετανάστες πετούν αντικείμενα στους οδηγούς – «Ενέδρα» στην μέση του δρόμου

Πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό οι καταγγελίες από οδηγούς που κινούνται στο οδικό δίκτυο του Έβρου και σύμφωνα με τους ίδιους δέχονται επιθέσεις από παράνομους μετανάστες.

Ένα τέτοιο περιστατικό σημειώθηκε εχθές τις βραδινές ώρες στην Εγνατία Οδό λίγο μετά τα διόδια της Μέστης, όπου ο οδηγός ενός οχήματος δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα μεταναστών.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας ο οποίος επικοινώνησε με το e-evros.gr ανέφερε πως πραγματοποιούσε τη συγκεκριμένη διαδρομή Αλεξανδρούπολη Κομοτήνη με την οικογένεια του και κινούνταν στην Εγνατία με χαμηλή ταχύτητα όταν δέχθηκε ένα μπουκάλι στο τζάμι του συνοδηγού!

Ο οδηγός αν και τρομοκρατημένος δεν διέκοψε την πορεία του οχήματος και συνέχισε αυξάνοντας ταχύτητα, ενώ αμέσως κάλεσε την Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός.

Η αστυνομία τον ενημέρωσε πως είναι τεχνική των παράνομων μεταναστών οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο επιχειρούν να ακινητοποιήσουν τα οχήματα προκειμένου πιθανότατα να τα χρησιμοποιήσουν ώστε να μετακινηθούν.

Η Αστυνομία μετέβη στο σημείο προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες ενώ για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η Εγνατία Οδός.

Υπενθυμίζεται ότι ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη και πριν ένα χρόνο περίπου όταν μια καθηγήτρια, κάτοικος του Έβρου,η οποία πραγματοποιούσε τη διαδρομή Πρωτοκκλήσι – Μεταξάδες προκειμένου να πάει στο σχολείο που διδάσκει αναγκάστηκε να διακόψει την πορεία του οχήματος, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία 20 περίπου παράνομων μεταναστών οι οποίοι άρχισαν να πετούν τις τσάντες τους πάνω στο αυτοκίνητο.

 

Shares