Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Μετά τον σάλο με την πιστοποίηση ισλαμικού Χαλάλ σε κοτόπουλα γνωστής ελληνικής εταιρείας – ΤΩΡΑ και φέτα με σφραγίδα Χαλάλ….

Στο φως τη δημοσιότητας   Ελληνική πτηνοτροφική εταιρεία που είχε υιοθετήσει την σφαγή των πτηνών με ιεροτελεστική πρακτική συγκεκριμένα με σχετική σύμβαση από το 2003  μισό εκατομμύριο κοτόπουλα που σφάχτηκαν με  την πρακτική των Μουσουλμάνων «ΧΑΛΑΛ».

Αρχικά ας αναφέρουμε λίγα πράγματα για το Χαλάλ:

Ο όρος «χαλάλ» είναι άγνωστη λέξη για τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων. Είναι αραβικός και σημαίνει κάτι το αποδεκτό σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, είτε πρόκειται για αντικείμενο, είτε για προϊόν, είτε για πράξη. Παρ’ όλα αυτά, είναι κάτι που ενδέχεται να αφορά τη διατροφή μας.

Άρα όταν το ζώο ξεψυχάει με έναν ιδιαίτερα βάρβαρο τρόπο, όπως επιβάλλει η θρησκεία τους, ο μουφτής κάνει επίκληση στον Αλλάχ με τα λόγια «Μπισμιλάχ Εραχμάν, Εραχήμ, Αλλάχου Εκμπάρ».

Το αποτέλεσμα είναι Ελληνες να καταναλώνουν ερήμην τους κρέατα όχι μόνο τελετουργικά σφαγμένα, αλλά και ευλογημένα από μουφτή!

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα της έγραφε: «Η “Πίνδος” εφαρμόζει όλα τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα για την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Τα κοτόπουλα “Πίνδος” έχουν την πιστοποίηση “χαλάλ” από τον μουφτή Ξάνθης για την τήρηση της διαδικασίας που προβλέπεται από τη Μουσουλμανική Θρησκεία».

Δείτε την σχετική σύμβαση που είχε υπογραφεί:

Image

 

Ωστόσο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ο Κ.Βελόπουλος πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έδωσε την δική του απάντηση: «Τόνισε ότι κανένα ΜΜΕ δεν τα αναφέρει και ότι πρέπει να λέγονται και να  μην τα κρύβουν».

 

 

 

Απ ότι φαίνεται δεν  είχαμε ΧΑΛΑΛ μόνο στο κρέας αλλά τώρα εμφανίζεται και στην φέτα πολύ γνωστής εταιρείας  με σφραγίδα ισλαμικό ΧΑΛΑΛ.

 

Δείτε την φωτογραφία:

Image

 

Shares