Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Μεσσήνη: «Έμαθα ότι είχε σχέση και δεν άντεξα»

«Έμαθα ότι είχε σχέση και δεν άντεξα», φέρεται να είπε προφορικά στους αστυνομικούς ο 50χρονος καθ’ ομολογία δράστης που πέταξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο της 49χρονης πρώην συζύγου του στη Μεσσήνη.

Ο δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό στη Μεσσήνη οδηγήθηκε σήμερα (13.8.2022) στον εισαγγελέα και ζήτησε νέα προθεσμία, αφού δήλωσε ότι μετάνιωσε και ζήτησε συγγνώμη. «Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω, δεν έπρεπε να το κάνω», φέρεται να είπε.

Όμως, σύμφωνα με τις έρευνες των Αρχών, ο δράστης φαίνεται πως προετοίμαζε τη φρικιαστική πράξη του επί 3 ημέρες και δεν λειτούργησε εν βρασμώ, παρά τη μετάνοια που δηλώνει ότι νιώθει, αναφέρει η τηλεόραση του STAR.

 

«Δεν είχαμε οικονομικές διαφορές, ζήλεψε γιατί δεν ήθελε να προχωρήσω»
Η 49χρονη που δέχθηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό στη Μεσσήνη μίλησε στο newsit.gr για την σχέση που είχε με τον 50χρονο και υποστηρίζει ότι τίποτα στην συμπεριφορά του δεν την είχε κάνει να υποψιαστεί τι θα συνέβαινε. «Δεν είχε δείξει τίποτα ότι θα έκανε κάτι τέτοιο» λέει.

«Όλα ήταν πολύ ήρεμα. Τώρα πιστεύω ότι υπήρχαν σημάδια αλλά δεν τα έβλεπα» λέει, μιλώντας στο newsit.gr, η 49χρονη που δέχτηκε την επίθεση από τον πρώην σύντροφό της με καυστικό υγρό στην Μεσσήνη. «Δεν είχε δείξει τίποτα ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Όλα ήταν πολύ ήρεμα» προσθέτει.

«Δεν υπάρχουν οικονομικές διαφορές, μάλλον ζήλεψε γιατί δεν ήθελε να δημιουργήσω άλλη σχέση. Ήθελε να είμαστε μαζί. Μου το είχε πει ότι επιθυμούσε πολύ να είμαστε μαζί και του είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλω. Μου είχε κάνει και πρόταση γάμου αλλά δεν είχα δεχτεί» λέει η 49χρονη γυναίκα από την Μεσσήνη, μιλώντας στο newsit.gr.

 

«Θέλει να πληρώσει τα έξοδα αποκατάστασης της πρώην συζύγου του»
«Θέλει να πληρώσει τα έξοδα της αποκατάστασης της υγείας της πρώην συζύγου του» λέει στο newsit.gr ο Σάκης Ηλιόπουλος, ο δικηγόρος του 50χρονου που φέρεται να έριξε το καυστικό υγρό πάνω στην 49χρονη, έξω από την εργασία της στη Μεσσήνη.

Ο Σάκης Ηλιόπουλος υποστηρίζει ότι ο εντολέας του τώρα συνειδητοποίησε τι κακό έκανε και δηλώνει την μεταμέλειά του για την πράξη του.

«Από την επικοινωνία που έχω κάνει μαζί του, είναι πάρα πολύ ταραγμένος και συγκλονισμένος. Τώρα συνειδητοποιεί τι έχει γίνει και έχει μετανιώσει για όλα όσα έγιναν. Ο ίδιος θέλοντας να δείξει την μεταμέλειά του και την έμπρακτη μετάνοιά του να υποστηρίξει και να βοηθήσει την παθούσα σε ό,τι χρειαστεί όσον αφορά στην αποκατάσταση της υγείας της».

 

newsit.gr

Shares