Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Μέσι: «Το ποδόσφαιρο και η ζωή δεν θα είναι ίδια ξανά μετά τον κορωνοϊό»…

Με μια συναισθηματική συνέντευξη στην «El País», ο Λιονέλ Μέσι ανέφερε τους προβληματισμούς του για τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται μετά τον κορωνοϊό…

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τόσο ποδόσφαιρο, όσο και η ζωή γενικότερα θα είναι διαφορετικά και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να χάνεις συγγενείς χωρίς τη δυνατότητα να τους αποδώσεις το ύστατο χαίρε, όπως συνέβη λόγω των περιορισμών της καραντίνας.

“Όλοι αμφιβάλλουμε για το πώς θα είναι ο κόσμος μετά από αυτό που συνέβη. Πέρα από την καραντίνα και την κατάσταση που μας έπιασε στον ύπνο, πολύς κόσμος πέρασε αληθινά άσχημα γιατί επηρεάστηκε από αυτήν την κατάσταση με κάποιο τρόπο όπως συνέβη με όσους όσους έχασαν συγγενείς και φίλους και δεν είχαν (λόγω καραντίνας) την ευκαιρία για το ύστατο χαίρε.

Υπήρξαν πολλά αρνητικά πράγματα σε αυτή την κρίση, αλλά δεν υπάρχει τίποτα χειρότερα από το να χάνεις τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο. Αυτό μου δημιουργεί τεράστια απογοήτευση και μου φαίνεται ότι είναι το πιο άδικο πράγμα του κόσμου. Το ποδόσφαιρο δεν θα είναι ίδιο, θα πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα. Το ποδόσφαιρο όπως και η ζωή δεν θα είναι ίδια ξανά”, τόνισε χαρακτηριστικά ο 33χρονος Αργεντινός της Μπαρτσελόνα.

Πηγή: iefimerida.gr

Shares