Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Μέσα στην αυλή της οικογένειας εκτυλίχθηκε η τραγωδία στη Χαλκιδική! Θρήνος στο χωρίο για το δίχρονο κοριτσάκι…

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που εξελίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Παλιούρι στη Χαλκιδική με τον τραγικό θάνατο ενός δίχρονου κοριτσιού.

Το σκηνικό της τραγωδίας που συγκλόνισε την Χαλκιδική διαδραματίστηκε στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας, όταν ο 38χρονος πατέρας βγήκε από το σπίτι για να πάει σε μια δουλειά. Είχε μπει στο ημιεπαγγελματικό του αυτοκίνητο, έκανε όπισθεν και αυτή η κίνηση φαίνεται πως ήταν μοιραία για το δίχρονο αγγελούδι, το οποίο είχε βγει και αυτή από το σπίτι, ακολουθώντας τον πατέρα της.

Το κοριτσάκι διέφυγε της προσοχής της μητέρας της και χτυπήθηκε από τον πατέρα της κατά λάθος. Ο 38χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο μόλις άκουσε κάποιο θόρυβο, είδε το κοριτσάκι πεσμένο και αιμόφυρτο στο έδαφος, έβαλε τις φωνές, καλώντας σε βοήθεια.

 

Αμέσως βγήκε και η μητέρα από το σπίτι, άρπαξαν το παιδί αγκαλιά και με πολύ μεγάλη ταχύτητα έφυγαν προς το νοσοκομείο στην Κασσάνδρα, όμως δυστυχώς ήταν αργά. Ο πατέρας συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα, ενώ αύριο θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του άτυχου κοριτσιού.

Το χρονικό της τραγωδίας περιγράφει στο newsit ο κοινοτάρχης του Παλιουρίου
Φανερά συγκινημένος ο κοινοτάρχης του Παλιουρίου στη Χαλκιδική, Νίκος Βρασταμινός περιγράφει τα όλα συνέβησαν “Συγκεχυμένα είναι ακόμα τα πράγματα ωστόσο το σίγουρο είναι πως το κοριτσάκι είδε τον πατέρα του να επιστρέφει με το αυτοκίνητο στο σπίτι. Εκείνος το φώναξε και χωρίς η μητέρα να προλάβει να αντιδράσει το παιδί ξέφυγε από τον έλεγχο της με αποτέλεσμα να γίνει το κακό και να το παρασύρει.

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στο Παλιούρι στη Χαλκιδική
Βουβαμάρα και βαρύ πένθος στο χωριό Παλιούρι στη Χαλκιδική με τους κατοίκους να μην μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που χτύπησε το χωριό τους και την άτυχη οικογένεια.

“Είχαμε ένα ατύχημα με ένα πατέρα που παρέσυρε το παιδί του”, είπε ένας κάτοικος της περιοχής στον alpha ο οποίος με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά του! “Η κακιά η ώρα. Γνωρίζω την οικογένεια, ήταν αγαπημένο ζευγάρι, πρόσεχαν τα παιδιά τους. Η κακιά η ώρα έκανε ένα χωριό να πενθεί. Ίσως η προσμονή του μπαμπά να δει το παιδί ή του παιδιού να δει τον μπαμπά να έφερε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα. Η ουσία είναι πως το χωριό μας θρηνεί”.

‘Ήταν ατύχημα, δεν ήταν εσκεμμένο, προς Θεού! Το πως και το γιατί κανένας δεν ξέρει”, είπε άλλος κάτοικος της περιοχής στη Χαλκιδική.

Η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας
“Σήμερα (14 Ιανουαρίου 2020) και ώρα 13.20 περίπου, σε περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, παρέσυρε σε αύλειο χώρο της οικίας του, ανήλικη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας”, αναφέρει το halkidikinews

 

halkidikinews,newsit

Shares