Σάββατο , 1 Απριλίου 2023
Τελευταία Νέα

ΜέΡΑ25 για ξυλοδαρμό Βαρουφάκη: Του φώναζαν «έλα έξω κάθαρμα που υπέγραψες Μνημόνια»

Τη στιγμή της επίθεσης που δέχθηκε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, το βράδυ της Παρασκευής (10.03.2023), έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια, περιγράφει ανακοίνωση του κόμματος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΜέΡΑ25, οι δράστες μπήκαν στο εστιατόριο, φωνάζοντας «έλα έξω κάθαρμα που υπέγραψες Μνημόνια». Ο Γιάνης Βαρουφάκης σηκώθηκε να τους μιλήσει και εκείνοι άρχισαν να τον ξυλοκοπούν.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Πριν από λίγο ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης έγινε θύμα θρασύδειλης φασιστικής επίθεσης από προβοκάτορες τραμπούκους.

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 συνέτρωγε στο εστιατόριο Γιάντες, (ένα μέρος που επισκέπτεται συχνά) με συνοδοιπόρους του Diem25 από όλη την Ευρώπη, όταν ολιγομελής ομάδα τραμπούκων μπήκε στο εστιατόριο με βίαιες διαθέσεις, φωνάζοντας «έλα έξω κάθαρμα που υπέγραψες Μνημόνια».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σηκώθηκε για να τους μιλήσει. Οι τραμπούκοι απάντησαν αμέσως με βία, ξυλοκοπώντας άγρια το Γραμματέα του ΜέΡΑ25.

Ας προβληματιστούν από το σημερινό επεισόδιο αυτοί που διακινούν επί σκοπώ το ψευδές και συκοφαντικό αφήγημα που χρησιμοποίησαν οι σημερινοί τραμπούκοι.

Εμείς δεν φοβόμαστε, δεν πτοούμαστε, δεν υποχωρούμε.

Στο σκοτάδι, απαντάμε με μία λέξη: ΜέΡΑ».

 

newsIT.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares