Πέμπτη , 21 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

“Μένουμε Σπίτι” OXI BEBAIA! Ξεχύθηκαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης παρά τις προειδοποιήσεις….

Η παραλία της Θεσσαλονίκης φαίνεται πως είναι η μόνη λύση διαφυγής για τους πολίτες, καθώς όλες οι καφετέριες είναι κλειστές, μετά την απόφαση του υπουργείου Υγείας, να κλείσουν εστιατόρια, γυμναστήρια, θέατρα, κέντρα διασκέδασης και κινηματογράφοι, ως μέτρο πρόληψης ενάντια στον κορονοϊό.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και το βίντεο, οι πολίτες με σύμμαχο τον καλό καιρό και την άνοδο της θερμοκρασίας, δεν έχασαν την ευκαιρία και βγήκαν από τα σπίτια τους, παρά τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας με το σύνθημα #ΜένουμεΣπίτι.

Κατέβηκαν στην νέα παραλία της Θεσσαλονίκης για να απολαύσουν τον ήλιο και να κάνουν μία βόλτα με τον καφέ στο χέρι και την παρέα τους.

 

 

Ωστόσο, η κίνηση στους δρόμους της πόλης είναι ιδιαίτερα μειωμένη, καθώς παρατηρείται μικρός αριθμός αυτοκινήτων να κινούνται σε κεντρικούς δρόμους του κέντρου, κάτι που δεν είναι συνηθισμένο το Σάββατο (14.03.2020) το πρωί στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, πολλές είναι οι καφετέριες που μάζεψαν τα τραπεζοκαθίσματα λόγω της απόφασης του υπουργείου και λειτουργούν μόνο ως take away.

πηγή: grtimes.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares