Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Μενίδι: Βγήκαν τα όπλα για το χαστούκι αστυνομικού σε 11χρονο – Παραλίγο νέα τραγωδία…

Σφαίρα τρύπησε στέγη σπιτιού και προσγειώθηκε σε σαλόνι! – Καρφώθηκε δίπλα στον καναπέ – Ο ιδιοκτήτης της κατοικίας και γονέας δυο παιδιών περιγράφει τον τρόμο που βίωσε η οικογένειά τουΜε ριπές από Καλάσνικοφ αντέδρασαν Ρομά στο περιστατικό βιαιοπραγίας σε 11χρονο από αστυνομικό στο Μενίδι και από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε ένα μωρό, καθώς δευτερόλεπτα πριν οι γονείς του το είχαν μεταφέρει στη κουζίνα. Σύμφωνα με τον πατέρα του μικρού, ο οποίος μίλησε στο protothema.gr επιθυμώντας να διατηρήσει την ανωνυμία του, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν αργά χθες το βράδυ γύρω στις 23.00, ως αντίποινα για το χαστούκι που δέχθηκε ο 11χρονος από τον αστυνομικό, ένα θέμα που έχει λάβει ήδη μεγάλες διαστάσεις.

Το σπίτι της οικογένειας που δέχθηκε τη σφαίρα (πιθανότατα από Καλάσνικοφ) βρίσκεται σε απόσταση μόλις 300 μέτρων από το σημείο που σημειώθηκε το επεισόδιο με τον αστυνομικό και τον 11χρονο.

«Ξαφνικά ακούσαμε πυροβολισμούς. Σύνηθες φαινόμενο στην περιοχή όταν έχουν προηγηθεί περιστατικά που αφορούν σε Ρομα» λέει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, από το ταβάνι του οποίου πέρασε η σφαίρα. Για να προσθέσει: «Τότε ακούσαμε και έναν άλλο θόρυβο στο σαλόνι. Τρέξαμε να δούμε τι είχε συμβεί. Αρχικά είδαμε σοφάδες να έχουν πέσει στο χαλί. Ασυναίσθητα κοίταξα πάνω και διαπίστωσα ότι το ταβάνι είχε μια τρύπα. Μετά κοίταξα πάλι κάτω και βρήκα μια σφαίρα! Ακριβώς δίπλα από κει που αφήνουμε το μικρό μας παιδί. Για καλή μας τύχη το είχαμε σηκώσει δευτερόλεπτα πριν και το είχαμε μεταφέρει στο σαλόνι».

Ο πατέρας του μικρού παιδιού εξηγεί ότι η σφαίρα ήταν εύκολο να διαπεράσει τη σκεπή. Το σπίτι είναι λυόμενο και τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένη η σκεπή δεν θα μπορούσαν να εμποδίσουν μια σφαίρα. «Κάθε φορά ζούμε τον ίδιο εφιάλτη. Βγαίνουν με τα καλάσνικοφ και πυροβολούν αδιακρίτως, αδιαφορώντας για το αν απειλούνται από την απερισκεψία τους, ανθρώπινες ζωές..» καταλήγει.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Shares