Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Μενίδι – Πιθανόν σε άστεγο ανήκει η σορός του άνδρα που βρέθηκε κοντά σε πρώην σχολείο

Άστεγος ή χρήστης ναρκωτικών φαίνεται ότι ήταν ο άνδρας, το πτώμα του οποίου βρέθηκε τυλιγμένο σε χαλί, σε προχωρημένη σήψη, γύρω στις 5 το απόγευμα, δίπλα σε ρέμα στο Μενίδι Αττικής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που έγιναν γνωστές από αστυνομικές πηγές, ο άτυχος άνδρας πιθανολογείται ότι ήταν κάποιος άστεγος ή χρήστης ναρκωτικών, καθώς η περιοχή στην οποία βρέθηκε είναι καταφύγιο τοξικομανών, ενώ φορούσε πολλά ρούχα (δύο παντελόνια και πανωφόρια), που παραπέμπουν σε άτομο που μένει στην ύπαιθρο και ήθελε να προστατευθεί από το κρύο.

Η σορός, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται ότι είναι εκεί τουλάχιστον ένα μήνα και βρέθηκε από έναν διερχόμενο δίπλα σε τοιχίο, εξωτερικά εγκαταλειμμένου κτιρίου που ήταν παλιά σχολείο, κοντά στην συμβολή των οδών Λουντέμη και Βαρδουσίων, στην περιοχή Αυλίζα.

Για την υπόθεση, διενεργείται προανάκριση από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, ενώ έχει διαταχθεί νεκροψία και νεκροτομή, προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Shares