Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Μενεγάκη: Το μαγευτικό Ρεβεγιόν με τον Μάκη και τις θυγατέρες της

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά το 2022 με μία εντυπωσιακή φωτογραφία της από τον εξωτικό προορισμό που βρίσκεται με τον Μάκη Παντζόπουλο και τις τρεις κόρες της!

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει φορώντας μία ιδιαίτερη μάσκα και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της στο instagram: «Goodbye 2022».

Η παρουσιάστρια, όπως είναι γνωστό, κάθε χρόνο επιλέγει Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά να είναι με όλη της την οικογένεια και να περνά παραδοσιακά ετοιμάζοντας η ίδια το τραπέζι. Φέτος λοιπόν επέλεξε να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά της στην Αθήνα κάνοντας ένα υπέροχο τραπέζι και δημοσιεύοντας μοναδικές φωτογραφίες με τη μονάκριβη κόρη της, Μαρίνα αλλά και από τη βόλτα με τον άντρα της, τον Μάκη Παντζόπουλο, αλλά Πρωτοχρονιά επέλεξε να ταξιδέψει σε εξωτικό προορισμό.

Έτσι λοιπόν αυτή η Πρωτοχρονιά, θα τη βρει μακριά από το σπίτι της στα Μελίσσια.

Η Ελένη σχεδίασε ένα ταξιδάκι, αφού η εκπομπή της δεν μεταδίδεται για κάμποσες μέρες και θα επιστρέψει στις 9 Ιανουαρίου.

Η παρουσιάστρια κάνει ρεβεγιόν με τις κόρες της, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Φορώντας ένα λεοπάρ φόρεμα, ελαφρώς μακιγιαρισμένη και έχοντας κάτω τα μαλλιά της, θα υποδεχθεί το 2023 εκτός Ελλάδος με τα αγαπημένα της πρόσωπα!

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε προκειμένου να αποχαιρετήσει το 2022!

 

gossip-tv.gr

Shares