Κυριακή , 16 Ιανουαρίου 2022

Μενεγάκη με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου –«Μη μου το λες αυτό! Δεν το δέχομαι»! – Τι έγινε

Καλεσμένη στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ή αλλιώς η τηλεοπτική Πένυ από τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα».

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αποκάλυψε πως εκείνο που την τρόμαξε στην αρχή ήταν πως θα μεταφερθεί το θεατρικό σε τηλεοπτική μορφή. Το αποτέλεσμα όμως την ενθουσίασε, γιατί οι σεναριογράφοι φώτισαν τις πιο μικρές πληροφορίες του θεατρικού.

Για την προφορά των πρωταγωνιστών η ηθοποιός δήλωσε: «Το πήρα ως δεδομένο, γιατί έτσι ήταν το θεατρικό. Η προφορά ταυτοποιεί το μέρος που ζούμε, δεν είναι σαν αστείο, έτσι είναι η ομιλία μας. Και ο Μιχάλης και ο Θανάσης έχουν χαρεί πολύ. Ο Θανάσης είναι πιο ψύχραιμος, ο Μιχάλης είχε περισσότερη αγωνία».

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι της λείπει το θέατρο, ωστόσο η χαρά της για την επιτυχία της σειράς είναι μεγάλη.

«Μου έχει λείψει λίγο το θέατρο αλλά δε θα τρελαθώ. Η πρόταση για τους ‘Συμπέθερους’ έγινε το περασμένο Πάσχα. Δεν σκεφτόμουν καμία δουλειά τότε, είχα προτάσεις και για θέατρο και για τηλεόραση, αλλά τους ‘Συμπέθερους’ δε γινόταν να μην τους κάνω, το ήθελα πολύ. Τέτοιο ρόλο να έχω γυρίσματα κάθε μέρα 10 ώρες δεν έχω ξανακάνει».

 

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε και για την περίοδο του πρώτου lockdown.

«Όλο τον εγκλεισμό της πρώτης καραντίνας τον πέρασα στην Αίγινα. Η χαρά είναι το ζητούμενο και εκεί ήμουν χαρούμενη. Δεν ήμουν μόνη μου, έχω φίλους εκεί», είπε και αποκάλυψε ότι με τα χρήματα από τους ‘Συμπέθερους’ θα επιστρέψει ξανά στο αγαπημένο της νησί, κάτι που δεν περίμενε η Ελένη γιατί περίμενε πως μετά τους Συμπέθερους θα συνέχιζε να κάνει τηλεόραση.

«Από αυτά τα χρήματα που θα πάρω, θα μου δώσουν τη δυνατότητα να μπορέσω να κάτσω πάλι έναν χρόνο αυτό όμως δεν είναι το κίνητρο. Περισσότερο από τα χρήματα, η χαρά μου είναι η χαρά του κόσμου. Είναι ωραίο να κάνεις τον κόσμο να γελάει και να χαίρεται». Αυτή τη δήλωση άκουσε η Ελένη Μενεγάκη και τρελάθηκε: «Μη μου το λες αυτό! Δεν το δέχομαι»!

 

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares