Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Μενεγάκη: Φωτογραφίζεται με την κόρη της κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει τα Χριστούγεννα και φέτος τα πέρασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα, που δεν είναι άλλα από την οικογένειά της, τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδάκια της!

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από την καριέρα της, που όλα αυτά τα χρόνια την κρατά σταθερή στην πρώτη θέση.

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει τα Χριστούγεννα, μιας και βρίσκει την ευκαιρία να διασκεδάσει και να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, που δεν είναι άλλα από την οικογένειά της, τα παιδιά της και τον σύζυγό της. Η ίδια πολύ συχνά δημοσιεύει περιεχόμενο τόσο από τα επαγγελματικά της σχέδια, όσο και από την καθημερινότητά της και σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, έκανε, για ακόμα μια φορά, την μεγάλη έκπληξη!


Πολύ πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων, δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία με την λατρεμένη κόρη της, την μικρή Μαρίνα. Μαμά και κόρη πόζαραν με Χριστουγεννιάτικο σκουφάκι κάτω από το δέντρο, που δεσπόζει στο σαλόνι του σπιτιού τους και αγκαλιασμένες ευχήθηκαν στους διαδικτυακούς φίλους της παρουσιάστριας καλές γιορτές!

 

gossip-tv.gr

Shares