Τρίτη , 23 Απριλίου 2024

Μελέτη: «Σκέφτομαι πόση δύναμη και επιρροή έχει που κατάφερε να με αλλάξει»

Η Ελεονώρα Μελέτη “λιώνει” τα social media με την εξομολόγηση της.

Σε μια τρυφερή εξομολόγηση προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το βράδυ της Παρασκευής. Αφορμή στάθηκε βεβαίως η μοναχοκόρη της μαζί με την οποία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και βεβαίως τον σύζυγο της, Θοδωρή Μαροσούλη.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Μεγάλου Καναλιού δημοσίευσε μια τρυφερή εικόνα, στην οποία κρατάει αγκαλιά την κορούλα της, την οποία και συνόδευσε με μια μακροσκελή ανάρτηση. Σε αυτήν θέλησε η Ελεονώρα Μελέτη να μοιραστεί ορισμένα λόγια καρδιάς για εκείνην με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Τη κοιτάω μωρέ και σκέφτομαι… Σκέφτομαι το χθες, το αύριο, το πως θα ήταν αν δεν υπήρχε. Τον πρώτο καιρό και τα δύσκολα συναισθήματα, τα αλλά συναισθήματα, τα πρωτόγνωρα. Τις αγωνίες, τις φοβίες που απέκτησα και δεν είχα παλιά, το κορίτσι που ήμουν, αυτή που έγινα και αυτή στην οποία προσδοκώ να εξελιχθώ».

«Τη κοιτάω και σκέφτομαι πόση δύναμη έχει, πόση επιρροή, που κατάφερε να με αλλάξει και που το πετυχαίνει ακόμα μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ» γράφει τρυφερά η Ελεονώρα Μελέτη, στη νέα της ανάρτηση στα social media, για να λάβει με μιας πλήθος θερμών σχολίων από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, βεβαίως, η Ελεονώρα Μελέτη αναμένεται να επανέλθει ανανεωμένη στην πρωινή ζώνη για να μας κρατάει την ωραιότερη συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

 

zappit.gr

Shares