Πέμπτη , 26 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Μελάνια Τραμπ: Αυτές είναι οι φωτογραφίες “αποκάλυψη” πριν γίνει Πρώτη Κυρία (ΦΩΤΟ)

Μελάνια Τραμπ: Αυτές είναι οι φωτογραφίες "αποκάλυψη"  πριν γίνει Πρώτη Κυρία (ΦΩΤΟ)

Μελάνια Τραμπ: Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει ένα απλό παρελθόν…

Η Μελάνια Τραμπ με καταγωγή από τη Σλοβενία έγινε γνωστή ως μοντέλο, καθώς σε νεαρή ηλικία άφησε τη γενέτειρά της πραγματοποιώντας επιδείξεις σε Παρίσι και Μιλάνο ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζοντας την γεμάτη καριέρα της, την οποία ξεκίνησε από πέντε ετών.

Η Μελάνια Κνάους ,όπως είναι το πραγματικό της όνομα, θεωρήθηκε από τα πρώτα ονόματα για πολλά χρόνια, με τις φωτογραφήσεις της να γεμίζουν πρωτοσέλιδα περιοδικών.

Από τη μέρα που βρέθηκε στο πλάι του Ντόναλντ Τραμπ, η Μελάνια θέλησε να αφήσει πίσω της το παρελθόν και τον χώρο της μόδας δίνοντας έμφαση στις επιχειρήσεις του συζύγου της.

Όταν μάλιστα ο Τραμπ ανέλαβε την Προεδρία των ΗΠΑ, εκείνη τάχθηκε μονάχα πλάι του αφήνοντας τα πάντα για χάρη του και…δικαιολογημένα!

Βέβαια και όπως ήταν απολύτως φυσικό, με το που πάτησε πόδι στον Λευκό Οίκο η Μελάνια έγινε νούμερο ένα αντικείμενο συζήτησης.

Πως άλλωστε να μην γίνει αφού μιλάμε για μια ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακή γυναίκα!

Απόρροια των παραπάνω ήταν φυσικά ο παροξυσμός των φυλλάδων με τις φυλλάδες να ανακαλύπτουν όλες τις πτυχές της πολυτάραχης ζωής της στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα Μέσα που κατά καιρούς φέρνουν στο «φως» φωτογραφίες που η Μελάνια Τραμπ θέλει να ξεχάσει. «Κλικ» που δεν αρμόζουν για τη σύζυγο του Προέδρου των ΗΠΑ.

Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες τις Μελάνια:

Μελάνια Τραμπ: Αυτές είναι οι φωτογραφίες "αποκάλυψη"  πριν γίνει Πρώτη Κυρία (ΦΩΤΟ) Μελάνια Τραμπ: Αυτές είναι οι φωτογραφίες "αποκάλυψη"  πριν γίνει Πρώτη Κυρία (ΦΩΤΟ) Μελάνια Τραμπ: Αυτές είναι οι φωτογραφίες "αποκάλυψη"  πριν γίνει Πρώτη Κυρία (ΦΩΤΟ) Μελάνια Τραμπ: Αυτές είναι οι φωτογραφίες "αποκάλυψη"  πριν γίνει Πρώτη Κυρία (ΦΩΤΟ) Μελάνια Τραμπ: Αυτές είναι οι φωτογραφίες "αποκάλυψη"  πριν γίνει Πρώτη Κυρία (ΦΩΤΟ) Μελάνια Τραμπ: Αυτές είναι οι φωτογραφίες "αποκάλυψη"  πριν γίνει Πρώτη Κυρία (ΦΩΤΟ)

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares