Σάββατο , 23 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Μεγάλη Βρετανία: Αθωώθηκε η 32χρονη που κατηγορούνταν για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονου

Αθωώθηκε η 32χρονη Βρετανίδα που κατηγορούταν για την αποπλάνηση ενός 14χρονου αγοριού…

Η Τέα Βίνσεντ ξέσπασε σε δάκρυα μόλις το δικαστήριο ανακοίνωσε πως είναι αθώα.

Η 32χρονη μητέρα τριών παιδιών έπεισε το δικαστήριο ότι τον Οκτώβριο του 2018, όταν και συνέβη το περιστατικό δεν ήξερε πως η ηλικία του αγοριού με το οποίο κατέληξε στο κρεβάτι ήταν 14 ετών και πίστευε πως ήταν τουλάχιστον 16 χρονών.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, η 32χρονη υποστήριξε πως έμαθε την πραγματική ηλικία του αγοριού όταν ολοκληρώθηκε η σεξουαλική πράξη.

Το στοιχείο που ελάφρυνε τη θέση της 32χρονης ήταν πως ο νεαρός είχε καταχωρίσει ψευδή ημερομηνία γέννησης στο προφίλ του στο Facebook. Φαινόταν έτσι μεγαλύτερος από ότι ήταν πραγματικά. Οι συνήγοροί της παρουσίασε τα εν λόγω στοιχεία με εκτυπωμένα screenshot με τον δικαστή Ίαν Λόρι, να κρίνει πως μπορούν να γίνουν κανονικά αποδεκτά.

Στην ανάρτησή της η 32χρονη έγραψε: «Αθώα! Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μου και πίστεψαν σε εμένα στα δύο δυσκολότερα χρόνια της ζωής του. Καλώς να έρθει το 2021 για εμένα και τα παιδιά μου».

Η δικαιολογία του 14χρονου για τα ψευδή στοιχεία

Από την πλευρά τους, ο έφηβος στην σημερινή του κατάθεση ανέφερε πως είχε βάλει ψευδή ημερομηνία στο Facebook καθώς όταν του έκαναν δώρο ένα καινούργιο κινητό ήταν λίγο πριν τα 13α του γενέθλια. Το Facebook απαιτεί από τους χρήστες του να έχουν συμπληρώσει το 13ο έτος της ηλικίας τους για να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα και το αγόρι έβαλε ψεύτικη χρονολογία. «Βιαζόμουν γιατί ήθελα να παίζω παιχνίδια», είπε το αγόρι στο δικαστήριο.

Σε επίμονες ερωτήσεις των συνηγόρων της 32χρονης για το ποια ηλικία είχε τελικά παρουσιάσει στην 32χρονη εκείνο το απόγευμα, το αγόρι επέμεινε ότι «σε καμία περίπτωση δεν της είπε ότι είχε κλείσει τα 16 και πήγαινε στα 17», όπως ισχυρίζεται η ίδια.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares