Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Μεγάλη ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ! ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ ο Πάρκερ στην επιστροφή του στο Σαν Αντόνιο… (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλες στιγμές έζησε ο Τόνι Πάρκερ στο γήπεδο όπου αγαπήθηκε όσο λίγοι τα τελευταία 17 χρόνια, τις οποίες κάθε αθλητής ονειρεύεται να ζήσει στην καριέρα του. Η απόλυτη αποθέωση στην μεγάλη του επιστροφή στο Σαν Αντόνιο!Αν και πριν από μερικές ημέρες το κοινό του Σαν Αντόνιο είχε γιουχάρει έντονα τον Καουάι Λέοναρντ στο «AT&T Center», το σκηνικό στην επιστροφή του «ΤΡ» ήταν τελείως διαφορετικό!

Τα πάντα ξεκίνησαν με το tribute video που είχαν ετοιμάσει οι Σπερς, το οποίο και παρακολούθησαν όλοι με ανοικτό το στόμα. Το αποκορύφωμα σημειώθηκε τη στιγμή που ο Πάρκερ έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο παρκέ με 04:50 για το τέλος της πρώτης περιόδου.

Η ιαχή «Το-νι, Το-νι» δονούσε την ατμόσφαιρα και εκείνος δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του. Παρόλα αυτά μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ έπρεπε να αφήσει πίσω οποιοδήποτε συναίσθημα και να παίξει με γνώμονα το καλό της δικής του ομάδας.

Δεν μπορούσε. Ήταν τρακαρισμένος. Και αυτό φάνηκε από τη στιγμή που αστόχησε στα τέσσερα πρώτα σουτ. Με 02:56 για το τέλος της 3ης περιόδου, ο Γάλλος σταρ ευστόχησε στο πρώτο του εντός παιδιάς και γνώρισε… νέα αποθέωση από τους φίλους των Σπερς. Και ας ήταν εις βάρος της ομάδας τους. Ο Γκρεγκ Πόποβιτς όχι μόνο δεν του… κράτησε, κακία, αλλά τον αγκάλιασε όπως έκανε και τις εποχές που του εμπιστευόταν την οργάνωση του παιχνιδιού των Σπερς.

Το τελικό standing ovation σημειώθηκε στα 17΄΄ πριν από το τέλος του αγώνα όταν ο Μπορέγκο τον απέσυρε στον πάγκο. Νέα αποθέωση για τον συγκινημένο Πάρκερ ο οποίος είχε συμβάλλει τα μέγιστα για να φτάσουν οι Χόρνετς στη νίκη έχοντας 8 πόντους με 4/12 σουτ, 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=dugBsdLGZoY

gazzetta.gr

Shares