Σάββατο , 25 Ιουνίου 2022
Τελευταία Νέα

Μεγάλη περιοδεία της Ελληνικής λύσης -Την Κυριακή 22 Μαϊου ο Κυριάκος Βελόπουλος στις Σέρρες -Δράμα

Μεγάλη περιοδεία του Κυριάκου Βελόπουλου σε Καλλιθέα Αττικής , Σέρρες-Δράμα 

Στις Σέρρες και την Δράμα θα περιοδεύσει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, συνοδευόμενος από κλιμάκιο βουλευτών και στελεχών του κόμματος, την Κυριακή 22 Μαΐου.

Ειδικότερα, το πρωί της Κυριακής ο κ. Βελόπουλος θα φθάσει στην πόλη των Σερρών, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στις 12:00 το μεσημέρι θα μιλήσει στην αίθουσα ΟΡΦΕΑΣ (Περιστέρη Κωστοπούλου 12)

Το απόγευμα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης θα μεταβεί στην Δράμα, όπου θα μιλήσει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας στις 18:00 μ.μ.

Οι λάθος χειρισμοί της ΝΔ όπως η καταστροφή του ΕΣΥ, η πανδημία , η υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό , ο πόλεμος στην Ουκρανία, η ακρίβεια και οι ανατιμήσεις, καθώς και η λεγόμενη «πράσινη ενέργεια » με τις ανεμογεννήτριες και γενικότερα την ενεργειακή κρίση είναι μερικά από τα θέματα που έχει αναλύσει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης , Κυριάκος Βελόπουλος.

Κατά την άφιξή του, ο κ. Βελόπουλος θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Μείνετε συντονισμένοι!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares