Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Μεγάλη νίκη για τον Ατρόμητο: Συνέτριψε με 2-0 τον Παναθηναϊκό…

Εξαρχής ήταν ένα παιχνίδι που κανένας από τους δύο αντιπάλους δεν είχε ουσιαστικό στόχο. Ωστόσο, ο Ατρόμητος ήταν αυτός ο οποίος έδειξε να το θέλει περισσότερο, είχε τον τρόπο να φτάσει στο γκολ μέσω των στατικών φάσεων και πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο γηπεδούχος πανηγύρισε ένα μεγάλο αποτέλεσμα στην έδρα του, αφού είχε ηττηθεί από Ολυμπιακό και ΑΕΚ και είχε αποσπάσει ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ, έστω και αν το Τριφύλλι δεν έχει την ποιότητα του παρελθόντος.

Βέβαια, το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας… Ο Ατρόμητος σκόραρε στο 61′ και στο 72′ με στατικές φάσεις, εκμεταλλευόμενος τη δουλειά του Νταμίρ Κάναντι και το πλεονέκτημα των παικτών του στον αέρα, συγκριτικά με τους “πράσινους”. Στην πρώτη περίπτωση ο Μπρούνο και στη δεύτερη ο Κουλούρης αξιοποίησαν την υπεροπλία των συμπαικτών τους και τελείωσαν τις φάσεις, δίνοντας τη νίκη στον Ατρόμητο.

Ο Παναθηναϊκός παρότι ήθελε να φανεί ανταγωνιστικός, δεν τα κατάφερε και παρουσιάστηκε “άδειος” από κίνητρα. Αντίθετα, το Τριφύλλι του Γιώργου Δώνη παρουσίασε τις γνωστές δυσλειτουργίες του δεύτερου γύρου και έκανε την πρώτη τελική προς την εστία στο 65′ με τον Κουρμπέλη. Ακόμα και όταν έμεινε πίσω στο σκορ, δεν έβγαλε αντίδραση και αποδέχτηκε τη μοίρα του…

Οι μόνοι που δεν πρόκειται να ξεχάσουν την αναμέτρηση στο Περιστέρι ήταν ο Μανδάς και ο Αθανασακόπουλος. Ο γκολκίπερ του Ατρόμητου έκανε τη δεύτερη συμμετοχή στη Superleague και ο Αθανασακόπουλος το ντεμπούτο του και αναμφισβήτητα, είναι κάτι που θα το μνημονεύουν.

sport24.gr

Shares