Κυριακή , 29 Μαΐου 2022

Μεγάλη επιχείρηση σκούπα στα Εξάρχεια – Αστυνομικοί με το δάχτυλο στη σκανδάλη εισέβαλαν σε υπό κατάληψη κτίρια – Συλλήψεις και προσαγωγές…

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στα Εξάρχεια. Έφοδος σε υπό κατάληψη κτίρια στην οδό Τζαβέλλα – Πάνω από 90 προσαγωγές. Έρευνα και σε διαμέρισμα στη Σολωμού με τρεις συλλήψεις. Η επιχείρηση «σκούπα» έρχεται λίγες μέρες μετά την αιματηρή επίθεση σε λιμενικούς.

Δεν είχε καλά καλά ξημερώσει όταν πάνοπλοι αστυνομικοί των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ, της Ασφάλειας και της αστυνομίας ξεκίνησαν την επιχείρηση «σκούπα» στα Εξάρχεια.

Η επιχείρηση ξεκίνησε από δυο υπό κατάληψη κτίρια στην οδό Τζαβέλλα, αλλά ακολούθησε και έφοδος σε διαμέρισμα στην οδό Σολωμού. Με το δάχτυλο στη σκανδάλη, οι πάνοπλοι αστυνομικοί δεν άφησαν περιθώρια… αντιδράσεων, όπως είχε γίνει πριν από μερικές μέρες με τους άνδρες του Λιμενικού.

Φωτογραφία InTime News

Όλα ξεκίνησαν από δυο κτίρια στην οδό Τζαβέλλα, τα οποία τελούσαν υπό κατάληψη και για τα οποία ο ιδιοκτήτης τους είχε στα χέρια του δικαστική εντολή εκκένωσης. Στα κτίρια αυτά, σύμφωνα με την αστυνομία, έμεναν κυρίως μετανάστες. Οι προσαγωγές, μέχρι στιγμής, είναι περισσότερες από 90, με τους προσαχθέντες να οδηγούνται στη ΓΑΔΑ.

Φωτογραφία InTime News
Φωτογραφία InTime News

Η επιχείρηση στα κτίρια στην Τζαβέλλα έγινε στο πλαίσιο έρευνας για κύκλωμα που δρούσε στα Εξάρχεια και εκμεταλλευόταν την απόγνωση των μεταναστών, υποσχόμενο ασφαλή διαμονή σε κτίρια και περιοχές όπου δεν θα μπορούσε να τους βρει η αστυνομία.

Η τρίτη επιχείρηση έγινε σε διαμέρισμα της οδού Σολωμού, όπου υπήρχαν πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών. Εκεί, οι αστυνομικοί βρήκαν ποσότητες ναρκωτικών και προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις.

Φωτογραφία InTime News
Φωτογραφία InTime News 
Φωτογραφία InTime News

Η επιχείρηση ήταν καλά οργανωμένη και δεν υπήρξαν περιθώρια για αντιδράσεις, όπως είχε γίνει πριν από μερικές μέρες όταν κατά τη διάρκεια επιχείρησης από λιμενικούς, τουλάχιστον 40 κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ και ρόπαλα τους είχαν επιτεθεί και είχαν τραυματίσει δυο απ’ αυτούς, παίρνοντάς τους προσωπικά αντικείμενα και τα όπλα τους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

newsit

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares