Πέμπτη , 28 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

“Μεγάλη Επανεκκίνηση”: Η αινιγματική δήλωση του Κλάους Σβαμπ, πρωτεργάτη της “Μεγάλης Επανεκκίνησης” που αποκαλύπτει το σχέδιο του

“Μεγάλη Επανεκκίνηση”:Ο ιδρυτής της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» επωφελείται από την πανδημία και προωθεί το σχέδιο σε όλο τον πλανήτη.

Ωστόσο ο πρωτεργάτης της Μεγάλης Επανεκκίνησης με ανάρτηση του  ενόψει του Διεθνές Οικονομικού Φόρουμ και στην Ατζέντα του Νταβός, που θα πραγματοποιηθεί online, τον Ιανουάριο του 2021..

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«”Νιώθω πανευτυχής που είμαι μαζί σας στο Twitter. Ανυπομονώ να σας συναντήσω εδώ, καθώς προετοιμάζουμε το Διεθνές Οικονομικού Φόρουμ και την Ατζέντα του Νταβός, που θα πραγματοποιηθεί online, τον Ιανουάριο του 2021.”
Η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ (WEF) 
 Φυσικά το “καλωσόρισμα” στην ιστοσελίδα του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ (WEF) αναφέρει: “Η πανδημία του Covid-19 απέδειξε ότι κανένας θεσμός και κανένα άτομο από μόνα τους δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές, περιβαλλοντικές, κοινωνικές και τεχνολογικές προκλήσεις του περίπλοκου αλληλοεξαρτώμενου κόσμου μας. Η πανδημία επιτάχυνε τις συστημικές αλλαγές που ήταν ήδη εμφανείς πριν την έναρξή της. Οι διαχωριστικές γραμμές που αναδύθηκαν το 2020, τώρα εμφανίζονται ως τα κρίσιμα σταυροδρόμια του το 2021. Η ώρα να ξαναχτίσουμε την εμπιστοσύνη και να κάνουμε κρίσιμες επιλογές πλησιάζει γρήγορα όπως και η ανάγκη να θέσουμε εκ νέου προτεραιότητες καθώς και η επείγουσα απαίτηση να μεταρρυθμίσουμε τα συστήματα μας έτσι ώστε να ενισχυθούν σε ολόκληρο τον κόσμο.”»

Τι σημαίνει ο όρος «Μεγάλη επανεκκίνηση» ;

H «Μεγάλη επανεκκίνηση» είναι ένας όρος που ακούγεται συνέχεια τον τελευταίο καιρό και αφορά τον νέο κόσμο που θα διαμορφωθεί μετά την πανδημία του κορωνοϊού. Όμως τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την «επανεκκίνηση» για να επιβάλλουν την ατζέντα τους που δεν είναι άλλη από την κατάργηση των εθνών.Η Mεγάλη Επανεκκίνηση στοχεύει, μεταξύ άλλων, να αναδιανείμει τον πλούτο της μεσαίας τάξης προς τους φτωχούς, χωρίς να θίξει όμως κανένα προνόμιο των πολύ πλούσιων.

Ο κορονοϊός είναι μία υπαρκτή ασθένεια, με χαμηλό δείκτη θνησιμότητας .Μήπως όμως,  χρησιμοποιείται δολίως ως αφορμή για πολιτικές σκοπιμότητες και μάλιστα τεράστιων διαστάσεων;

Ο όρος αυτός χρησιμοποιείται ευρέως και η αλήθεια είναι όχι τυχαία.Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στη σελίδα του   Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), το οποίο κάνει λόγο περί ανάγκης για μία «Μεγάλη Επανεκκίνηση», με αφορμή την πανδημία του Covid-19.

Ωστόσο ο πρωτεργάτης της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» με tweet στον προσωπικό του λογαριασμού  αναφέρει χαρακτηριστικά πως

ρέως και η αλήθεια είναι όχι τυχαία.Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στη σελίδα του   Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), το οποίο κάνει λόγο περί ανάγκης για μία «Μεγάλη Επανεκκίνηση», με αφορμή την πανδημία του Covid-19.

 

Δείτε προηγούμενα άρθρα:

Great Reset: Με όπλο την «πανδημία» προωθούν την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» – ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Για ποιο λόγο γίνεται το «LOCKDOWN» –  Για το παραμύθι της “ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ”

 

Του ειδικού συνεργάτη

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares