Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Μέγα θεσμικό ατόπημα της κ. Σακελλαρόπουλου με τα εθνικά μας σύμβολα – Aπαντήσε στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κ.Βελόπουλο μέσω τρίτου!..(ΦΩΤΟ).

Έβαλε κάποιον κ. Νάτσιο να απαντήσει σε επιστολή προέδρου κοινοβουλευτικού κόμματος! Ενέργεια που συνιστά μέγα θεσμικό ατόπημα…

Μέγα θεσμικό ατόπημα της προέδρου κυρίας Σακελλαρόπουλου συνιστά η ενέργεια της να απαντήσει στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο μέσω τρίτου!

Αυτή είναι η υπογραφή στην απαντητική επιστολή που έλαβε ο Κυριάκος Βελόπουλος

Η επιστολή που είχε στείλει ο Κυριάκος Βελόπουλος με αποδέκτη την ΠτΔ, στηλίτευε την εξαφάνιση των συμβόλων του έθνους από εμβληματικές θέσεις του Προεδρικού Μεγάρου κι απευθυνόταν προσωπικά στην Πρόεδρο.

Αντί λοιπόν η πρόεδρος να απαντήσει προσωπικά στον εκλεγμένο κοινοβουλευτικό αρχηγό, έβαλε κάποιον άλλον να υπογράψει την απαντητική επιστολή! Το αντίθετο φυσικά από αυτό που έκαναν οι προκάτοχοί της, που πάντα απαντούσαν προσωπικά στους εκλεγμένους αρχηγούς.

Η οποία απαντητική επιστολή, επιχειρεί να διαψεύσει την πραγματικότητα!

Και η πραγματικότητα είναι ότι τα εθνικά σύμβολα έχουν εξαφανιστεί από τις καίριες θέσεις του προεδρικού μεγάρου, όπως φαίνεται περίτρανα στις φωτογραφίες.

Θυμίζουμε πως με επιστολή που απέστειλε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Βελόπουλος, εκφράζοντας τη φωνή χιλιάδων Ελλήνων, που είδαν το Προεδρικό Μέγαρο «γυμνό», χωρίς την Ελληνική Σημαία να δεσπόζει στις επίσημες επισκέψεις και δεξιώσεις στο Μέγαρο, ζήτησε από την κυρία Σακελλαροπούλου την τοποθέτηση της ελληνικής σημαίας σε όλα τα σημεία- εσωτερικά κι εξωτερικά- του Προεδρικού Μεγάρου.

Το ακόμα πιο δυσάρεστο όμως είναι πως στην απαντητική επιστολή προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, η κυρία Σακελλαροπούλου ψεύδεται για την ύπαρξη της ελληνικής σημαίας στο προεδρικό μέγαρο.

Συγκεκριμένα η απαντητική επιστολή της ΠτΔ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Ελληνική σημαία ουδέποτε έπαψε να κυματίζει στο Προεδρικό Μέγαρο όπως άλλωστε ορίζεται στη σχετική νομοθεσία. Ουδέποτε επίσης η ελληνική σημαία όπως και η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης έπαψαν να κοσμούν το γραφείο της Προέδρου καθώς και άλλους χώρους του Μεγάρου. Τέλος, στην τελετή για την επέτειο της αποκατάστασης της δημοκρατίας που έλαβε χώρα στις 24 Ιουλίου του 2020 και οι δύο αυτές σημαίες ήταν τοποθετημένες σε περίοπτο σημείο στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου και μάλιστα μπροστά στο περίπτερο όπου η Πρόεδρος δεξιώθηκε τους Πολιτικούς Αρχηγούς».

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας από τις φωτογραφίες που ακολουθούν…

Δείτε ολόκληρη την επιστολή – απάντηση της κ. Σακελλαροπούλου στον Κυριάκο Βελόπουλο και τι ισχυρίζεται:

με πληροφορίες από newsbreak.gr

 

Shares