Παρασκευή , 23 Οκτωβρίου 2020

Μέχρι και στα φωτοβολταϊκά εισχωρεί ο Μαρινάκης – Οι αγορές έκτασης σε Λάρισα και σε άλλες περιοχές….

Μέχρι και στα φωτοβολταϊκά εισχωρεί ο Μαρινάκης - Οι αγορές έκτασης σε Λάρισα και σε άλλες περιοχές....

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης φαίνεται ενδιαφέρεται για τις επενδύσεις στα φωτοβολταϊκά γι αυτό και επενδύει για να του επιφέρουν κέρδος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το thessaliatv.gr στις 19 Ιανουαρίου 2020 ο Ευάγγελος Μαρινάκης επεκτείνεται και πλέον βάζει πλώρη για επενδύσεις με φωτοβολταϊκά γι αυτό και αγοράζει συνεχώς στρέμματα.

Ο γνωστός εφοπλιστής αγόρασε 3.000 στρέμματα στην περιοχή στο Μεγάλο Μοναστήρι Λάρισας το οποίο εφάπτεται πάνω στο εθνικό οδικό δίκτυο κάνει το οποίο αποτελεί ευκαιρία καθώς δίνει πρόσβαση στα δίκτυα της ΔΕΗ και άρα μπορεί να δημιουργήσει πάρκα φωτοβολταϊκών

Οι εταιρείες συμφερόντων Μαρινάκη ακολουθούν το μοντέλο κατασκευής φωτοβολταϊκών σε χωράφια τα οποία φροντίζουν προηγουμένως να αγοράσουν, αν και υπάρχουν και μερικοί σταθμοί τους οποίους εξαγόρασαν από τρίτους.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι έχει κάνει και εξαγορές στου δήμους Ελασσόνας και Φαρσάλων, πέραν του δήμου Κιλελέρ και το τίμημα είναι περίπου 1000 ευρώ το στρέμμα για εξαγορά, ή 120 ευρώ το χρόνο για ενοικίαση. Με βάση τα παραπάνω δεδομένα αναμένεται ο κ. Μαρινάκης, ,διαθέτοντας και τη ρευστότητα να πληρώσει για την αναβάθμιση των δικτύων της ΔΕΗ, να φτιάξει πάρκα δεκάδων μεγαβάτ, στην περιοχη του Νομού Λάρισας.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares