Τετάρτη , 20 Οκτωβρίου 2021

Με τη βοήθεια των Τούρκων στρατοχωροφυλάκων φέρνουν διασχίζουν τον Έβρο οι διακινητές και οι λαθροεισβολείς

Φως στον ρόλο των Τούρκων στρατοχωροφυλάκων στη διακίνηση λαθροεισβολέων προς την Ελλάδα ρίχνει το voicenews.

Με αποκλειστικά βίντεο αποκαλύπτουμε ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όσα υποπτευόμασταν τόσο καιρό. Την Παρασκευή συνελήφθη στον Έβρο ένας Τούρκος, ο οποίος έβαλε στη χώρα μας επτά Σύριους. Με τη στήριξη και την καθοδήγηση ακόμα και αξιωματικών της Στρατοχωροφυλακής.

Ο διακινητής προσπάθησε να περάσει τον Έβρο με σβηστή μηχανή για να μη γίνει αντιληπτός. Όταν κατάλαβε ότι τον παρακολουθούσαν άλλαξε τακτική και ακολούθησε τις νέες οδηγίες που του έδιναν οι στρατοχωροφύλακες από την άλλη όχθη, εκεί στο σημείο με την άμμο.

Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ. και του Ελληνικού Στρατού, βέβαια, όχι μόνο τον εντόπισαν, αλλά με τη βοήθεια του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου τον εξουδετέρωσαν παρά το γεγονός ότι ο διακινητής κουβαλούσε μαχαίρι και θέλησε να το χρησιμοποιήσει για να πλήξει το συμπαθέστατο Μαλινουά.

Εδώ και χρόνια ξέραμε ότι οι Τούρκοι διευκολύνουν τους λαθροεισβολής για να φτάσουν στα ελληνικά σύνορα, αλλά και να μπουν στη χώρα μας. Είτε μιλάμε για τον Έβρο, είτε για τα νησιά του Αιγαίου. Εμείς ερχόμαστε σήμερα με αποδείξεις και φωτίζουμε τον ρόλο των στρατοχωροφυλάκων.

Της Πολίζου Βασιλικής

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares