Πέμπτη , 22 Φεβρουαρίου 2024
Τελευταία Νέα

Με ποιον συνομίλησε ο καπετάνιος μετά την τραγική κατάληξη του Αντώνη Καργιώτη

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τα όσα διαδραματίστηκαν λίγα λεπτά μετά τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη, τον οποίο έσπρωξαν μέλη του πληρώματος στη θάλασσα

Μυστήριο υπάρχει γύρω από το πρόσωπο το οποίο ενημερώθηκε για όσα έλαβαν χώρα στο Blue Horizon το βράδυ της 5ης Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο 36χρονος Αντώνης Καργιώτης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής Live News του Mega, πρόκειται για υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας και επί τουλάχιστον μία ώρα συνομιλούσε με τον πλοίαρχο και το υπόλοιπο πλήρωμα, ζητώντας εξηγήσεις.

Συγκεκριμένα, για 1 ώρα και 45 λεπτά το πρόσωπο αυτό (Σ.Κ.) μιλούσε στο τηλέφωνο με τον πλοίαρχο, τον ύπαρχο και τα άλλα μέρη του πληρώματος.

Πλοίαρχος: Πάρε μία τον Κ… Θέλει λεπτομέρειες για το τι έγινε. Μην πεις πολλά.

Ύπαρχος: Έλα Σ… Ο Μ. είμαι.

Πλοίαρχος: Έλα Σ. Να μιλήσουμε με τον θάλαμο; Δεν έχουμε μιλήσει με τον θάλαμο ακόμα.

Σ.Κ.: …

Πλοίαρχος: Όχι, με το Λιμενικό μίλησα κατευθείαν.

Σ.Κ.: …

Πλοίαρχος: Μίλησα κατευθείαν, τους το ανέφερα το περιστατικό και είχαν ενημ…

Σ.Κ.: …

Πλοίαρχος: Ωραία, ντάξει. Έγινε, καλώς. Είχε εισιτήριο μου λέει και βγήκε έξω κάτι να πάρει, αυτό μου είπε τώρα ο λογιστής. Δεν ξέρω τώρα τι… Δεν έχω στοιχεία να ξέρω τι είδα. Αυτό τους έχω πει. Πρέπει να τακτοποιηθεί, να το δούμε.

Σ.Κ.: …

Πλοίαρχος: Ντάξει. Τράβηξε με στην μπούκα Σ.

Νέα βίντεο με τις κινήσεις του πληρώματος λίγο πριν τη δολοφονία του Αντώνη
Το MEGA έφερε στο φως της δημοσιότητας νέα βίντεο ντοκουμέντα από κάμερες ασφαλείας, που δείχνουν τα μέλη του πληρώματος λίγη ώρα πριν από τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη.

Απομαγνητοφώνηση του μαύρου κουτιού ζήτησε η ανακρίτρια
Σύμφωνα με πληροφορίες η ανακρίτρια που χειρίζεται τη σχετική δικογραφία και διενεργεί την δικαστική έρευνα ζήτησε την απομαγνητοφώνηση όλων των συνομιλιών που έχουν καταγραφεί στο μαύρο κουτί των επικοινωνιών του πλοίου.

Από τα όσα αναφέρει ο καπετάνιος προκύπτει ότι γνώριζε ποιος ήταν ο άνθρωπος που είχε πνιγεί, πώς είχε πνιγεί και πως διέθετε εισιτήριο για την επιβίβασή του στο πλοίο. Παρόλα αυτά επιχείρησε να «τακτοποιηθεί» το ζήτημα προτού το πλοίο επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά.

«Έχουμε κάνει ανακοίνωση ότι κατόπιν εντολής του λιμεναρχείου Πειραιώς, το πλοίο επιστρέφει στο λιμάνι. Σε πέντε λεπτά φτάνουμε. Είχε εισιτήριο μου λέει και βγήκε έξω κάτι να πάρει, έτσι μου είπε τώρα ο λογιστής. Δεν ξέρω τι… δεν έχω στοιχεία, δεν μπορώ να ξέρω τι είδα… εγώ αυτό τους έχω πει. Πρέπει να τακτοποιηθεί…να το δούμε», λέει, ενώ μία μέρα πριν ο ύπαρχος είπε ότι νόμιζε πως το θύμα ήταν «μαύρος, Πακιστανός, που δεν είχε εισιτήρια».

 

newsbomb.gr

Shares