Σάββατο , 10 Δεκεμβρίου 2022

Με κλούβα της ΕΛΑΣ στα δικαστήρια η μητέρα της 12χρονης

Με κλούβα της ΕΛΑΣ μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Πέμπτης στα δικαστήρια της Ευελπίδων η μητέρα της 12χρονης που συνελήφθη την Τετάρτη για εμπλοκή στην υπόθεση του βιασμού που έχει συγκλονίσει.

Η μητέρα της 12χρονης κατηγορείται για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας και συνελήφθη από αστυνομικού που πήγαν στο σπίτι της το βράδυ της Τετάρτης.

Τα στοιχεία που «έκαψαν» την μητέρα της 12χρονης ήταν ένα έμβασμα των 20 ευρώ, οι συνομιλίες που κατέγραψε από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη του μήνα ο κοριός της Αστυνομίας και ο τρόπος που διαχειρίστηκε την κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας από την πρώτη στιγμή γνώριζαν ότι η μητέρα του κοριτσιού είχε ύποπτη συμπεριφορά. «Δεν ήταν» έλεγαν, «δυνατόν το παιδί να κυκλοφορεί με πανάκριβα κινητά, μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, καινούργιο ποδήλατο και -το κυριότερο- να της ζητάει συνεχώς χρήματα». Δεν είναι φυσιολογικό, λένε, μία γυναίκα να ζητάει από ένα παιδί της ΣΤ’ Δημοτικού λεφτά.

Πλέον, οι κατηγορίες για τη μητέρα είναι βαριές, καθώς, τα εμβάσματα που δεχόταν στον λογαριασμό της είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ περισσότερα και, αν και η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι προέρχονται από την εργασία που προσέφερε στο μίνι μάρκετ του 53χρονου Ηλία Μίχου, όλα δείχνουν ότι είναι χρήματα από την εκπόρνευση του παιδιού της.

 

πρωτο θεμα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares