Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Με FAKE NEWS ΠΟΛΕΜΟΥΝ τον Κ. Βελόπουλο…

Σε προηγούμενο άρθρο μας αναφερθήκαμε στο πώς ο πρώην(;)  πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, χρησιμοποιείται από το βρόμικο σύστημα της Νέας Δημοκρατίας και του Μητσοτακέικου για να πολεμηθεί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και ο Κυριάκος Βελόπουλος.Σας είχαμε γράψει ότι θα επανερχόμασταν σύντομα για τον πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη κατά του μόνο πραγματικού πατριωτικού κόμματος (βλ. ΕΔΩ προηγούμενο άρθρο) που θα βρίσκεται στην επόμενη βουλή.

AΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτός είναι το ΔΕΚΑΝΙΚΙ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Έτοιμο έχει το ψηφοδέλτιο…

Η λασπολογία όσο περνάει ο καιρός εντείνεται και πλέον χρησιμοποιούνται ακόμη περισσότερα ψεύτικα βίντεο για να “χτυπηθεί” ο Κ. Βελόπουλος.

Σήμερα μεγάλες ιστοσελίδες αναπαρήγαγαν ένα βίντεο από τον Ιούνιο του 2018, χωρίς να αναφέρουν από πότε είναι (λογικό γιατί τότε οι αναγνώστες τους θα τους έβριζαν) και εμφανίζοντας μόνο ένα μικρό κομμάτι ενός καυγά από το Κόντρα Channel με δημοσιογράφους του καναλιού και της Αυγής (δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ).

Τα άρθρα είναι αυτά είναι από σάιτ όπως το Athens Voice, το Ποντίκι και το Newpost:

Το βίντεο από όπου ξεκίνησε η προπαγάνδα είναι αυτό:

Ενώ το πραγματικό και ολόκληρο βίντεο είναι εδώ και έχει ημερομηνία 14/6/18:

Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι κάνουν υπόγειο πόλεμο κατά του Κ. Βελόπουλου και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ με στόχο να τον εμφανίσουν σαν άνθρωπο χωρίς ψυχραιμία και που βρίζεται χωρίς λόγο με τον οποιοδήποτε.

Δεν θα τους περάσει, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δυναμώνει και θα είναι ισχυρή μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει…

Σημείωση: Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ σχετικά με το θέμα, σας το παραθέτουμε παρακάτω:

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Γνωρίζαμε ότι στα υπόγεια της Πειραιώς η βρωμιά δεν έχει… “πάτο”, αλλά το να χρησιμοποιούν βίντεο παλαιότερα για να πλήξουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δείχνει ότι κυλιούνται μέσα οι ίδιοι! Όσο για το περιεχόμενο των βίντεο, έχουμε απόλυτο δίκιο και παρά την ένταση δεν αλλάζουμε άποψη! Ο πρόεδρος μας δεν παίρνει πίσω, όπως ο Μητσοτάκης ότι λέει παράδειγμα φοροελαφρύνσεις από το 2020 και αν θέλουν οι δανειστές και βλέπουμε. Τους αφήνουμε να κυλιούνται μέσα στο βούρκο της βρωμιάς τους εκεί στη ΝΔ! ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ …ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ… ΞΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Από το Γραφείο Τύπου του κόμματος

Shares