Παρασκευή , 25 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ME ‘ΕΝΤΟΛΗ’ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! Επιχείρηση ‘ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ’ τον Κ.Βελόπουλο και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ…

ME 'ΕΝΤΟΛΗ' ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! Επιχείρηση 'ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ' τον Κ.Βελόπουλο και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ...

H χθεσινή τηλεοπτική εμφάνιση του Κ. Μητσοτάκη έβγαλε ειδήσεις, καθώς ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισε πως ο στόχος του είναι η εξαφάνιση του Κ. Βελόπουλου και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.

Κι αν για τη ΧΑ τα δημοκρατικά κόμματα συμφωνούν όλα πως δεν έχει θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο, η εξίσωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ με τα άκρα είναι τουλάχιστον αστεία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης "ΤΡΕΜΕΙ" την ΑΝΟΔΟ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ…

Gepostet von VoiceNews.gr am Montag, 3. Juni 2019

“Η φιλοδοξία μου είναι αυτά τα δύο κόμματα να συμπιεστούν σε τέτοιο βαθμό που να μείνουν εκτός κοινοβουλίου. Εάν η Χρυσή Αυγή ακολουθήσει την πτωτική πορεία που ακολούθησε μέχρι σήμερα, αυτό δεν είναι έξω από τη σφαίρα του εφικτού και θα είναι μία κατάκτηση πραγματική για τη δημοκρατία μας” επεσήμανε ο κ.Μητσοτάκης, ο οποίος βέβαια παραδέχτηκε πως ουδεμία σχέση έχουν τα δύο κόμματα μεταξύ τους.

Φυσικά η τοποθέτηση αυτή προέκυψε από τα υψηλά ποσοστά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στις Ευρωεκλογές, με 4,2% ένα ποσοστό που η Πειραιώς θεωρεί ότι μπορεί να κερδίσει. Κάτι που πιστεύουμε πως είναι λανθασμένη σκέψη, αλλά την κάνουν.

Ας δούμε λοιπόν πως πιστεύουμε ότι θα κινηθεί ο Κ. Μητσοτάκης στην πορεία του για να εξαφανίσει τον Κ. Βελόπουλο.

ΒΟΜΒΑ του κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ για τη ΝΔ : «….καταδικάζουμε τα όσα λέει για την Μακεδονία….»

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 28. Mai 2019

Κατ’ αρχάς θα παρουσιάσει το επιχείρημα της χαμένης ψήφου (αν υπάρχει στη Δημοκρατία χαμένη ψήφος) που ενδεχομένως να κόψει την αυτοδυναμία από τη ΝΔ, κάτι που (θα υποστηρίξουν) θα δώσει πάτημα στο ΣΥΡΙΖΑ για να ενισχυθεί στη νέα Βουλή. Θα πει ο Κ. Μητσοτάκης πως αν δεν έχει αυτοδυναμία θα αναγκαστεί να συγκυβερνήσει, άρα να μην εφαρμόσει απόλυτα το πρόγραμμα που έχει.

Κατά δεύτερον, θα συνεχίσει να προβάλλει τη ΝΔ ως τον μόνο και πραγματικό εκφραστή ρεαλιστικού και μετριοπαθούς πατριωτισμού, αλλά και το μόνο πολιτικό φορέα που μπορεί πραγματικά να κάνει κάτι για να μετριάσει τις συνέπειες της συμφωνίας των Πρεσπών.

Πρέπει να μπει ΦΡΕΝΟ! Γιατί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να εκλεγεί πρωθυπουργός ο Κ. Μητσοτάκης…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 28. Mai 2019

Στο σημείο αυτό θέλουμε να κάνουμε ένα σχόλιο. Όταν δηλώνει σε όλους τους τόνους πως «το κράτος έχει συνέχεια» και πως «η χώρα έχει βάλει την υπογραφή της σε μία διεθνή συμφωνία και αυτό δεν αλλάζει» τότε η όποια συζήτηση τελειώνει εδώ. Ομολογεί διεθνώς πως δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και πως δεν θα επιδιώξει ουσιαστικά κάποια αλλαγή.

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ δήλωση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «Το όνομα της Μακεδονίας θα ΞΕΧΑΣΤΕΙ πολύ ΓΡΗΓΟΡΑ»…

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 24. April 2019

Πέρα όμως από το Σκοπιανό και τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ποια είναι η θέση της ΝΔ για τις ελληνοτουρκικές θέσεις; Γνωρίζει κάποιος; Aκόμα και o πιο ‘σκληρός και βαμμένος’ Νεοδημοκράτης δεν θα γνωρίζει να απαντήσει.

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!«…Και είχα μάλιστα τη μεγάλη χαρά σήμερα, επισκεπτόμενος τα σχολεία της Ίμβρου, να διαπιστώσω ότι η ελληνική κοινότητα στην Ίμβρο αυξάνεται και ότι η ΊΜΡΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ μεταξύ των δύο λαών μας….» 15/05/2018

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 16. April 2019

Να θυμίσουμε τις δηλώσεις του περί νατιβισμού, που δείχνουν και πώς αντιλαμβάνεται την έννοια του Έθνους και πώς σκοπεύει να κινηθεί στο μέλλον με τους μετανάστες στην Ελλάδα.

Κατά τρίτον η ΝΔ κατεβάζει πρόσωπα με λόγο που γοητεύει τα αυτιά των σκληρών Νεοδημοκρατών, όπως πχ ο Κ.Μπογδάνος (θυμηθείτε δηλώσεις για την ΕΡΤ-τανκς) αλλά με εντολή να προσέχουν τι λένε και τι γράφουν.

Εμείς πιστεύουμε πως, στο δρόμο για τις κάλπες, η ΝΔ θα σκληρύνει τη στάση της και τον πόλεμο (βρόμικο και μη) κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και του ιδίου του Κ. Βελόπουλου. Μπορεί να γίνει με πολιτική αντιπαράθεση κι επιχειρήματα, κάτι που όλοι οι πολίτες επιδιώκουμε, μπορεί όμως να γίνει κι αλλιώς.

Με νέο αποκλεισμό του Κ. Βελόπουλου από τα συστημικά κανάλια, με συνέπεια το μήνυμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ να μην κοινωνείτε επαρκώς ή με ‘επιθέσεις’ από διαδικτυακά τρολ που κάνουν παιγνίδι στα social media.

Φυσικά ο χρόνος μέχρι τις εκλογές είναι μακρύς και για την πολιτική ισοδυναμεί με αιωνιότητα.

 

Τζουγανάτος Διονύσης

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares