Πέμπτη , 22 Φεβρουαρίου 2024
Τελευταία Νέα

Με αυτόν τον χαρακτήρα “φλερτάρει” ο Σιλβέστερ Σταλόνε και θέλει να τον υποδυθεί

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αυτό τον καιρό πρωταγωνιστεί στο γκανγκστερικό Tulsa King του Paramount+.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αναφέρθηκε στην έξι δεκαετιών καριέρα του με περισσότερες από 50 ταινίες που φέρεται να έχουν συνολικά εισπράξεις περίπου τριών δισεκατομμυρίων δολαρίων στο box office.

Αν και ο ηθοποιός είχε πολλούς επιτυχημένους πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπως ο πασίγνωστος χαρακτήρας του, Ρόκι Μπαλμπόα, θα ήθελε να είχε υποδυθεί έναν συγκεκριμένο ρόλο.

Σε νέα συνέντευξή του στο THR, ο 76χρονος ηθοποιός αναφέρθηκε στις συνεισφορές του στη σφαίρα των κόμικς, αποκαλύπτοντας ότι δεν θα ήταν αντίθετος στην απεικόνιση ενός συγκεκριμένου χαρακτήρα στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel (MCU) αν του παρουσιαζόταν η ευκαιρία.

Όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχει ένας συγκεκριμένος χαρακτήρας κόμικ που θα ήθελε να υποδυθεί, ο Σταλόνε σημείωσε ότι «δεν μοιάζει με κανέναν χαρακτήρα κόμικ».

«Όπως, δεν θα μπορούσα ποτέ να υποδυθώ τον Εξολοθρευτή» είπε. «Κανείς δεν θα έφτιαχνε ένα ρομπότ με στραβό στόμα και φωνή που ακούγεται σαν νεκροπομπός» τόνισε.

Ωστόσο, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπάρχει ένας χαρακτήρας που θα ήθελε να υποδυθεί, αυτόν που ενσάρκωσε ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, τον Νικ Φιούρι, διευθυντής του διεθνούς οργανισμού S.H.I.E.L.D. φανταστικός ήρωα του στρατού του Β’ Παγκόσμιου Πόλεμου και υπερκατάσκοπος στο Σύμπαν της Marvel.

«Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να είχα κάνει κάτι τέτοιο, να μην είμαι κεντρικός χαρακτήρας» είπε.

Αυτό τον καιρό ο Σιλβέστερ Σταλόνε πρωταγωνιστεί στο γκανγκστερικό Tulsa King του Paramount+ το οποίο αποτελεί τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά. Το Tulsa King θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Νοεμβρίου.

 

newsbomb.gr

Shares