Κυριακή , 26 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΕΛΟΣ στο «Πανεπιστημιακό Άσυλο» ζητάει η Ελληνική λύση με πρόταση της -Δείτε

 Νέα πρόταση κατέθεσε η Ελληνική λύση σχετικά με την ίδρυση ειδικού σώματος Προστασίας Πανεπιστημίων προκειμένου να μπει ένα τέλος στην ασυδοσία στα Ελληνικά πανεπιστήμια

Η Ελληνική Λύση καλεί άμεσα την κυβέρνηση να υιοθετήσει πλήρως την πρόταση της αναφορικά με την ίδρυση ειδικού σώματος Προστασίας Πανεπιστημίων και να μην καταφεύγει σε ημίμετρα και κακές αντιγραφές που θέτουν πλέον σε κίνδυνο ακόμα και τις ζωές των παιδιών μας και των ακαδημαϊκών. Η Ελληνική Λύση αντιπολιτεύεται με ολοκληρωμένες προτάσεις και όχι με κραυγές και πολιτικαντισμούς.

Η Ελληνική λύση ζητάει άμεσα:

– Την πλήρη κατάργηση του λεγόμενου «Πανεπιστημιακού Ασύλου». Θέλουμε άσυλο Ιδεών και όχι άσυλο παρανόμων και παρανομίας.

– Την άμεση σύσταση Ειδικού Σώματος Προστασίας Πανεπιστημίων. Με προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο, άπαντες με ολοκληρωμένη στρατιωτική θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις (ώστε να δοθεί κίνητρο στα νέα παιδιά να υπηρετούν εθελοντικά στο πλέον απαιτητικό σώμα των ΕΔ).

– Το Ειδικό αυτό Σώμα θα φέρει κανονικά οπλισμό, ή έστω όπλα ηλεκτρικής εκκένωσης (Taser). Προειδοποιούμε ότι τυχόν τοποθέτηση αόπλων φρουρών στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, θα οδηγήσει σε αιματοχυσία. Η κυβέρνηση δεν πρέπει ούτε να συζητά τέτοιο ενδεχόμενο, θα βάψει τα χέρια της με αίμα.

– Το συγκεκριμένο σώμα θα παρεμβαίνει άνευ ειδικής αδείας όταν διαπιστώνει την τέλεση εγκληματικών πράξεων.
– Θα εγγυάται πλήρως την ασφάλεια σπουδαστών και ακαδημαϊκού προσωπικού.

– Θα ζητά αυτοβούλως την συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας σε περίπτωση αδυναμίας επιβολής του νόμου.
– Την πλήρη θωράκιση των εισόδων των πανεπιστημίων. Είσοδος θα γίνεται μόνο με ειδική κάρτα και θα αφορά αποκλειστικά όσους έχουν το δικαίωμα να ευρίσκονται εντός του χώρου.

– Μετατροπή των καταλήψεων ακαδημαϊκών χώρων σε κακούργημα.

– Δήμευση των περιουσιών όσων εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα σε καταστροφή δημόσιας περιουσίας.

Τέλος, επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση μας, που για εμάς αποτελεί την αιτία της κακοδαιμονίας του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος: Έξω τα κόμματα από τα σχολεία!

Ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης Κ.Βελόπουλος με ανάρτηση του αναφέρει πως η πρόταση του κόμματος βάζει τέλος στο Πανεπιστημιακό άσυλο.

Ο Κ.Βελόπουλος αναφέρει τα εξής: «ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ‘ΑΣΥΛΟ” η Ελληνική λύση λέει: Ελεγχόμενη είσοδο στα πανεπιστήμια ώστε να αποτρέπεται η είσοδος οποιουδήποτε παραβατικού. Έξω τα κόμματα από τα σχολεία, κακούργημα η κατάληψη,δήμευση περιουσίας για ζημιές!Η εκπαίδευση να μην δολοφονείται στον τόπο που γεννήθηκε!»

Δείτε την ανακοίνωση της Ελληνικής λύσης:

Ανακοίνωση της Ελληνικής λύσης για την ίδρυση ειδικού σώματος Προστασίας Πανεπιστημίων

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares