Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

MasterChef: Ο Κοντιζάς βρήκε κόκκαλο και ο παίκτης… δεν ήξερε που να κρυφτεί!

“Τώρα ξενέρωσα” αναφώνησε απογοητευμένος ο παίκτης του MasterChef.

Στην κουζίνα του MasterChef επέστρεψαν ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προκειμένου να υποδεχθούν τόσο τους παίκτες με τις λευκές όσο και εκείνους με τις μαύρες ποδιές στο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του STAR.

Με το… καλησπέρα, μάλιστα, ο κριτής του ριάλιτι μαγειρικής φαίνεται πως δεν θέλησε να χαλάσει την προσωπική του παράδοση και ανακάλυψε κόκκαλο στο πιάτο ενός διαγωνιζόμενου!

Ειδικότερα, ο Φώτης ετοίμασε με μεράκι ένα κοτόπουλο φιλέτο σοτέ με γκρεμολάτα μαϊντανού και sour cream με μυρωδικά. Μάλιστα, έδειξε να έχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στο πιάτο παρουσιάζοντας το στους τρεις κριτές του MasterChef. Κατά τη δοκιμή, όμως, ο Σωτήρης Κοντιζάς συνάντησε το κόκκαλο.

«Πως ξεκινάμε έτσι; Και δεν είναι και μικρό! Πως έγινε αυτό τώρα;» αναρωτήθηκε ο γνωστός σεφ με τον νεαρό διαγωνιζόμενο να μην κρύβει έντονη αμηχανία του. «Σεφ, απροσεξία! Τώρα ξενέρωσα. Με αυτό το λάθος νομίζω ότι βρίσκομαι στην αποχώρηση. Ας μην το κρίνουμε μόνο μέσα από τον διαγωνισμό, ας το κρίνουμε και σε ένα εστιατόριο».

«Αν δεν είχαμε την αστοχία με το κόκκαλο, επειδή δοκίμασα όλες τις παρασκευές, εκτός από την πίκλα, σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος» πρόσθεσε, ενώπιων των κριτών, ο διαγωνιζόμενος του MasterChef για να εξομολογηθεί στην κάμερα πως «γυρνώντας στη θέση μου σκέφτηκα πως καταστραφήκαμε».

 

zappit.gr

Shares