Τρίτη , 23 Απριλίου 2024

MasterChef: Μηδένισε τα κοντέρ κι επέστρεψε πιο ανανεωμένος

MasterChef: “Κατέληξα ότι έκανα μεγάλη μ…α που έφυγα”.

Ο Άγγελος Τσιγκάκος, ο Νίκος Κόντος, ο Νικήτας Φιλιππάκης κι ο Βαγγέλης Φυλακτάκης ήταν οι αποψινοί υποψήφιοι προς αποχώρηση από το MasterChef. Οι τέσσερις παίκτες μονομάχησαν σε ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών προδιαγραφών, που απαιτούσε ψυχραιμία και στοχοπροσήλωση.

Δυστυχώς ο ένας από τους παίκτες είχε πολλές αστοχίες με αποτέλεσμα να λάβει την χειρότερη βαθμολογία στο φετινό MasterChef με αρκετά 4άρια. Ο Νίκος Κόντος είχε την χειρότερη προσπάθεια κι έπρεπε να μονομαχήσει με έναν παλιότερο παίκτη, που διεκδίκησε ξανά την θέση του στο παιχνίδι. Ο παίκτης, που επέστρεψε πιο cool κι ανανεωμένος από ποτέ, ήταν ο Σταμάτης Κωβαίος. Η αλλαγή στην εμφάνισή του ήταν εμφανής: «Δεν είδα ποτέ την αποχώρησή μου γιατί όχι απλά μου στοίχισε. Έκανα πάρα πολύ καιρό να φτιάξω στο μυαλό μου, αν έκανα καλά που έφυγα. Υπήρχαν πράγματα που μαθεύτηκαν ότι ήμουν ο κακός της υπόθεσης έξω.

 

Όλα μαζί συσσωρεύτηκαν… Κατέληξα ότι έκανα μεγάλη μ…α που έφυγα. Έχω μηδενίσει τα κοντέρ, όσον αφορά την παλιά μου συμμετοχή στο MasterChef. Είναι σαν να μπαίνω πρώτη φορά» είπε μεταξύ άλλων.

 

zappit.gr

Shares