Πέμπτη , 4 Ιουνίου 2020
Τελευταία Νέα

MasterChef: Η «ασημένια εβδομάδα» ξεκινά απόψε…(BINTEO)

MasterChef: Η «ασημένια εβδομάδα» ξεκινά απόψε...(BINTEO)

Τρεις από τους εννιά εναπομείναντες παίκτες θα μπορέσουν να φτάσουν κατευθείαν στον ημιτελικό…

Μετά την χθεσινή αποχώρηση της Ντέμης Γεωργίου, η ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου μένει με 2 μόνο παίκτες:τον Σταυρή και τον Δημήτρη, η ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη με 4: τους Γιώργο, Μαρία, Σταύρο και Μαριάννα και η ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά με 3: τους Τζον, Μάρλεν και Διονύση. Είναι μια καλή στιγμή στο διαγωνισμό, για να ξεκινήσει η καθιερωμένη μάχη που όλοι περιμένουν.

Αρχίζει το Silver Award

Κάθε ημέρα και ένας chef. Κάθε μέρα θα διακρίνονται 2 διαγωνιζόμενοι από την ομάδα του. Κάθε μέρα και ένας από αυτούς θα βρίσκεται πιο κοντά στη διεκδίκηση του επάθλου των 10.000 ευρώ.

Με τους επίτιμους καλεσμένους chefs Δήμο Μπαλόπουλο, Χάρη Αντωνόπουλο και Νίκο Θωμά, να επιλέγουν τα υλικά για κάθε μαγειρική δοκιμασία, τα πράγματα σίγουρα δεν θα είναι τόσο εύκολα, όσο η φαινομενική απλότητα της φετινής Silver Week.

 

Στη μαγειρική αρένα του MasterChef 4 κάθε Μέντορας θα μαγειρέψει με τα μέλη της ομάδας του, δίνοντας την ευκαιρία σε δύο μόνο από εκείνους, να προκριθούν και να ακολουθήσουν τα βήματά του. Ο καλύτερος εκ των δύο περνάει κατευθείαν στον ημιτελικό.

Οι διαγωνισμοί της εβδομάδας για το Silver Award ξεκινάνε με την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη και τους Γιώργο, Μαρία, Σταύρο και Μαριάννα. Για το πρώτο διαγωνιστικό μέρος, οι τέσσερις της ομάδας Ιωαννίδη καλούνται να δημιουργήσουν ένα πιάτο με τα υλικά, που έχει επιλέξει ο chef και παλαιότερος F&B Manager του διαγωνισμού, Δήμος Μπαλόπουλος.

Βοηθώντας τους διαγωνιζόμενους να ξεχάσουν την αγωνία της αποχώρησης, η διάθεση αλλάζει για λίγο μέσα στον διαγωνισμό.

Σίγουρα η μάχη της Silver Week, που ακολουθεί δε θα είναι σαν τις προηγούμενες…

 

protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares